ZTC

GENTLEMEN’S SHOP i 4look već tradicionalno u prosincu organiziraju događanja povodom predstavljanja njihovog projekta Eudiamonia i istoimenog kalendara kojeg svake godine krasi 12 novih inspirativnih muškaraca koji žive ovaj životni stil. Eudaimonia, kao određenje sreće i najviše ljudsko dobro ostvareno savršenim balansom uživanja u blagodatima života, ono je što ih inspirira u poslu koji rade, pa tako i u ovom jedinstvenom projektu koji okuplja ljude koji cijene sebe, kao i kvalitetno uživanje u čarima života, jednom riječju, ljude koji su sretni i koji uživaju u životu.

Još uvijek se jako dobro sjećamo fenomenalne zabave koju su nam priredili na prošlogodišnjem velikom partiju Gatsby by Fidelio i zato smo ovogodišnje događanje već upisali u naše kalendare kao događaj koji se ne propušta jer već sama najava jamči da će ovo biti jedinstven iskustvo i doživljaj koji će se pamtiti i prepričavati.  Naime, ove godine vrijedi tim Gentlemen’s Shop-a i 4look-a odlučio je učiniti sve još glamuroznijim pa će tako Gatsby Gala Dinner 1. prosinca 2018. ugostiti jedan od najljepših opatijskih hotela, Hotel Royal, u svojoj prestižnoj i luksuznoj dvorani Royal Hall koja savršeno evocira gatsby duh dvadesetih godina prošlog stoljeća. Bogati program ove večeri započeti će uz gudački kvartet Veljak, kanapee od dimljenog lososa i Bottega pjenušac dobrodošlice, a tijekom večeri prepune iznenađenja, gurmanskih delicija i pomno birane selekcije pića, gosti će moći uživati u raskošnom glazbenom programu u stilu 1920-ih, radionicama swing plesa, cabaret showu, predstavljanju projekta Eudaimonia 2019, kao i brojnim drugim čarima ovog “putovanja kroz vrijeme” koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Zato u svoje kalendare upišite subotu, 1. prosinca 2018. u 19h, Hotel Royal Opatija i požurite po svoje ulaznice za događanje koje će na najljepši mogući način otvoriti blagdansku i slavljeničku sezonu.

Ulaznice po cijeni od 300,00 kn možete kupiti na prodajnim mjestima 4look, Gentlemen’s Shop, Hotel Milenij, a uključuju gala večeru u četiri slijeda uz pjenušac dobrodošlice, bogati glazbeni program u stilu 1920-ih uz radionice swing plesa i cabaret show, predstavljanje projekta Eudaimonia 2019 i brojna iznenađenja!

Rezervirajte 1.12.2018. za Gatsby Gala Dinner

Rezervirajte subotu, 1.12.2018., za Gatsby Gala Dinner i zabavite se kao nikad dosad na glamuroznoj večeri raskošnog programa koji smo pripremili u Hotelu Royal. Sve detalje saznajte na https://goo.gl/LtYrWX

Objavljuje Gentlemen's Shop u Petak, 2. studenoga 2018.

 

Ne zaboravite, dress code je u gatsby stilu 1920-ih! 

Pogledajte kako je bilo prošle godine: GATSBY BY FIDELIO


Izvor: PR

Vaši komentari