Gentlemen’s Shop sinoć je u opatijskoj Angiolini priredio događanje kojeg se ne bi posramile niti svjetske metropole i vratio nas u vrijeme 1920-ih godina vrhunski organiziranom zabavom Gatsby by Fidelio.

Ovim fenomenalnim partyem Gentlemen’s Shop je i službeno predstavio vlastiti brend Fidelio – niché brend odjeće za muškarce koji se temelji na ručno rađenim odijelima po mjeri od najboljih talijanskih materijala. Fidelio odijela po mjeri već je imalo priliku isprobati i dvanaest uspješnih mladih muškaraca koji u Fidelio outfitima krase novo izdanje kalendara Eudaimonia 2018., a što je posebno razveselio brojne posjetiteljice koje su ponijele kući ovaj kalendar koji potpisuju Gentlemen’s Shop, Miss7 i Hendrick’s.

Večer je započela u plesnim ritmovima swinga uz DJ Diabla i plesnu skupinu Jump ‘n’ Swing iz Zagreba, a završila je jednako vatreno uz fenomenalne plesne performanse te zadarskog DJ-a Matu Kokića koji je hitovima s vinila držao ritam do ranih jutarnjih sati.

Vrhunac večeri svakako je bio nastup Marka Tolje koji je ujedno jedan od eudaimonista u novom kalendaru, ali i ambasador brenda Fidelio. 

Kao što smo već naviknuli kada su u pitanju događanja Gentlemen’s Shopa, svaki detalj bio je pomno osmišljen i cijeli prostor je odisao filmskom raskoši zlatnih ukrasa, pernatih boa i perli, u što su se savršeno uklopili i Bottega Gold prosecco te Hendrick’s Gin kojima su častili uzvanike, baš kao što bi to učinio i sam Great Gatsby. Posebno nas je oduševilo što su i posjetitelji s jednakim entuzijazmom prihvatili gatsby dress code i dali si truda po pitanju outfita i frizura pa je jučerašnja zabava u Angiolini doista izgledala kao da ste se vratili u dvadesete godine prošlog stoljeća ili možda ušetali na snimanje The Great Gatsby filma. U svakom slučaju, provod za pamćenje, nadamo se reprizi uskoro!

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta /izvor: PR/

Vaši komentari
SALLY