ZTC

Kuhinja je srce doma. I ne samo srce, dodala bih, kuhinja je sve, mjesto gdje se smijemo, tješimo, bolje upoznajemo, slušamo, planiramo, uživamo.

Prilikom useljavanja u naš dom prije tri godine kuhinju smo pustili i nismo mijenjali postojeću. Mali broj kvadrata i izazovna – povišena pozicija stvorila nam je brojne upitnike, a imali smo i sami želje i zahtjeve, no potraga za kuhinjom nije nam išla na ruku. Sve dok nismo došli u KORYNA NAMJEŠTAJ na Kastvu i predstavili im prostor i sve što bi htjeli da naša nova kuhinja bude.

A naši su zahtjevi bili slijedeći – funkcionalan, topao, ugodan i dobro povezan prostor, htjeli smo da donji elementi budu u liniji, a s gornjim elementima htjeli smo dobiti i puno prostora za odlaganje, ali kako mi se nikako nije sviđala ideja da elementi dominiraju, dodali smo u priču police i jedan element sa staklom koji otvara prostor.

Htjela sam da kuhinja bude ženstvena i da bude na neki način odraz nas, s velikom plohom i policama sada imam dovoljno mjesta za svoje slatke radosti i kreativnosti, a uz cvijeće, svijeće, kuhinju krase detalji s obiteljskih putovanja što mi je savršeno.

Uz prvu kavu dok se svijet pomalo budi ja nesvjesno putujem malo mjestima na kojima smo bili, ali i maštarim o mjestima koja nas tek čekaju. Dobro, nije sve baš tako sanjivo, treba osmisliti i ručak, a kuhinja je postala u kratko vrijeme omiljena pozicija i kad dođu gosti jer uz smijeh, ćakule i neko fino vino nekako nam najugodniji trenuci teku upravo u kuhinji!

Koryna namještaj tim pokazao se kao naš odličan saveznik u ovoj avanturi, moram priznati na dan montiranja nije mi bilo svejedno, jesmo li dobro izračunali, jesmo li nešto predvidjeli, jesmo li baš na sve mislili, ali uz njihovo vodstvo, stručnost i komunikaciju sve je prošlo u najboljem redu. Ovako je kuhinja izgledala na dan montiranja, a ja sam čekala da prođe neko vrijeme da ju osjetimo, da pronađemo ritam, i damo još našu dušu.

Uz dvoje djece moram priznati da je ovu kuhinju lako održavati što nije nebitna stavka, a nekoliko mjeseci nakon znamo da smo sve te sitne odluke uklopiti u cjelinu koja našim potrebama savršeno odgovara.

Sve to zahvaljujući timu koji je prepoznao naš stil i naše želje i vodio nas putem, imate li i sami dvojbi ili ste u fazi promjena, naša je preporuka da pokucate na ova vrata, preuređenje doma ili useljenje u novi dom nosi dovoljno obaveza, uz Korynu ova obaveza postaje slatko iskustvo i iščekivanje!

Koryna namještaj nalazi se u ulici  Trg svete Lucije 1, Kastav.

Kontakt telefon: 051/691-527

Kontakt mail: koryna@namjestaj.info

Radno vrijeme salona: pon – pet: 9.00 – 20.00, sub: 9.00 – 13.00

KORYNA NAMJEŠTAJ FACEBOOK

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari