skip to Main Content
MENU
Frizerski salon Domino proslavio dvadeset godina rada!

Frizerski salon Domino proslavio dvadeset godina rada!

“U Rijeku sam došla iz Umaga i kad sam otvorila salon nisam imala niti jednu klijenticu, ali razmišljala sam jedna po jedna, bit će ih sve više..” Tako je svoju priču prije dvadeset godina započela Zorica Babić Trošelj,  vlasnica frizerskog salona Domino koji je jučer obilježio veliku obljetnicu i dvadeset godina rada.

“Sretna sam i zadovoljna što smo uspjeli opstati svih ovih godina”, Zorica Babić Trošelj

Na pitanje koja je tajna uspjeha, nasmijano i skromno Zorica  nam odgovara kako radi što voli, u svom poslu uživa te joj je poput hobija, uz to iza svega stoji rad, rad i rad te dobar i skladan tim koji je svakako zaslužan za kvalitetu usluge koju su prepoznale klijentice i neke od njih vjerne su im dvadeset godina.

Zorica Babić Trošelj

Zorica Babić Trošelj

Kao najljepši dio u radu  ističe osmijeh zadovoljne klijentice, a naglašava kako je na teška vremena uvijek gledala kao izazov te je upravo kriza bila dobro vrijeme da se osvrnu na svoj rad te poboljšaju kvalitetu usluge.

Frizerski salon Domino svoj je uspjeh izgradio na kvalitetnim temeljima dobrog tima, puno rada, prilagodbi i konstantnog usavršavanja te vjerujemo kako je dobar primjer uspješne poslovne prakse, ali povrh svega mjesta koje očarava toplim ljudskim pristupom i dobrom timskom energijom koja se širi prostorom. 

Čestitamo!

Pripremila: Marija Mažar                    Foto: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top