ZTC

Gorski kotar proteklog je vikenda zameo hladni vjetar i okupao svu predivnu prirodu snježnom bjelinom. Riječka fotografkinja Andrea Štefanac spremno je uzela fotoaparat u ruke i zabilježila pravu snježnu bajku u Mrzlim Vodicama i Lokvama, a rezultat je jednostavno čaroban. Sigurna sam da svi koji su ovog vikenda pronašli vremena za snježne radosti ili barem uživanje u bajkovitom pogledu od kojeg zastaje dah nisu požalili, već su napunili baterije na ugodnom suncu i svježem zraku.

Ne znam sto bih vam previše rekla o samim fotkama, osim da obožavam snijeg, probudi u meni ono zaboravljeno razigrano djete, koje gleda na život nekako jednostavno, čisto baš poput tog snijega… Gorski Kotar je proteklog vikenda bio bas kao iz bajke, barem sam ga ja tako doživjela i htjela sam ga na neki način takvog prikazati i na fotografijama, koliko sam uspjela na vama je da procijenite 😉 – Andrea Štefanac

Prepuštamo vas ovim divnim kadrovima i maštanju o pravoj zimskoj idili, koja je naše krajeve transformirala u mjesto iz snova….

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE