Puna peta je i ove sezone jedan od najpoželjnijih trendova jer osim što daje visinu pruža i savršenu stabilnost koja osigurava udobnost pri dugotrajnom hodanju i stajanju.

Francuski brend Mephisto u svojoj ponudi za ljeto ima fantastičan izbor sandala i natikača s punom petom – od glamuroznih modela s blistavim metalik efektom preko profinjenih jednobojnih pa sve do šarmantnih kombinacija različitih tekstura, boja i ukrasnih detalja.

Ono što Mephisto sandale i natikače čini posebnima je nevjerojatna udobnost postignuta inovativnom SOFT-AIR tehnologijom i specijalnim amortizatorom udarca koji jamče maksimalnu zaštitu stopala i zglobova te izvanrednu podršku kralježnici. Svaki komad izrađen je od najfinije kože, prirodnih bojila i 100% prirodnog pluta proizvedenog od hrasta s održivih plantaža u Portugalu, a u procesu proizvodnje prolazi 160 do 220 koraka i veliki dio procesa je ručna izrada. Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake „Najbolji brend obuće u Francuskoj“.

U srcu Rijeke, na najpoznatijoj ulici Korzo, Riječani su napokon dočekali svoj Mephisto, koja je otvorena krajem veljače 2016. Uz slogan „za udoban i lagan hod“ i sa asortimanom sa više od 200 modela, daje odgovor na svjetske trendove komfora, zdravlja i uživanja u svakom koraku. Ugodan prodajni prostor, uređen prema strogim, najmodernijim kriterijima i visoko profesionalno osoblje klijente će rado savjetovati i pomoći pri odabiru, mi donosimo samo dio bogate ponude, ostatak vas čeka u samom centru grada.

Preporuku imate, svakako zavirite u Mephisto jer vaša stopala zaslužuju samo najbolje!

MEPHISTO-SHOP RIJEKA 
Korzo 11, Rijeka
tel: +385 51 215 011
Pon-Pet 8:30 – 20:30
Subota: 9:00 – 18:00

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE