AVON

Iskoristili smo predivno vrijeme, našli mjesto u prirodi prepuno bambusa, odmah pored mora i snimili par lijepih fotkica…

Fotkala je Marizela Keserović koja se razumije u fotografije, ali također i u osmišljavanje stylinga, rekvizita i pozicije, zapravo je režirala cijelu ovu priču. Zanimljivo je da su fotke slikane mobitelom jer nam se dogodila jedna mala nezgoda, naime profesionalni fotić nam je otkazao u samom startu- nestalo je baterije! Ali ništa zato, mi smo ostale smirene i vrlo profesionalno odradile cijeli fotoshooting. Za make up se pobrinula Make Up Mimoza koja je odradila fantastičan posao, a možete je pronaći na FB stranici pod tim imenom.

Pustit ću da slika govori više od riječi 🙂

ZTC

milenamilena marotmilena marot 3

Milena 26_Snapseed

Ovo može biti idealan način da se zabavite sa frendicom ukoliko vam je dosadilo ispijanje kava i ljenčarenje. Osmislite cijelu scenografiju, odaberite outfit, možete uzeti i raznovrsne kombinacije, povedite frendicu i dajte joj mobitel u ruke pa neka fotka puno fotki, sigurno ćete moći izabrati top 10!

To će vam biti super uspomena, a nikada se ne zna, možda vas prepozna modni agent pa završite u Milanu sa profesionalnim fotografima. U svakom slučaju će biti odlična zabava, a poslije na kavi prokomentirajte sve fotke!

HAVE FUN!

Milena Marot

Milena Marot – wellness savjetnica
Osoba koja vas savjetuje o kvalitetnoj prehrani i proizvodima koji odgovaraju vama i vašem načinu zivota. Pomoći će vam sastaviti osobno prilagođen program te raditi s vama individualno ili u skupini. Milena će vas usmjeravati, motivirati i nadahnuti da postignete ciljeve koje ste si postavili. Kada je riječ o zdravlju i fitnessu, svi mi imamo dobre namjere no ima dana kada trebamo dodatnu inspiraciju. Upravo ćete to pronaći na ovim stranicama čitajući Milenine savjete.
Kontakt: Milena Marot FACEBOOK: ZDRAVO TIJELO ZDRAV DUH