SALLY

Navikli ste već upoznavati gošće i goste različitih profila, no njezina je priča jedinstvena. Iva Znaor poznata je kao fotografkinja koja se našla u svijetu vjenčanja i modne fotografije no njezina priča je puno više. Iz sportske obitelji iz Malinske  od malena njeguje prave vrijednosti te zna da uz ustrajnost, odricanje i vjeru sve je moguće ostvariti. Zvali su je „mali Picasso“,  stoga ne čudi da je upisala Akademiju primijenjenih umjetnosti u Rijeci,  a dvije su strasti obilježile njezin život. Fotografija i Afrika u koju se zaljubila od malih nogu.
Jedno je ljeto radila tri posla kako bi si mogla priuštiti objektiv o kojem je sanjala i nakon toga njezini su se  snovi počeli realizirati. Afriku je posjetila u dva navrata, vratila se nedavno nakon tri mjeseca boravka i otkrila koliko joj je ovo putovanje promijenilo život te što je sve naučila o životu i o sebi.

Uživajte s nama, subota u 20:30h na Tv Istri, nova inspiraONA vodi vas u putovanje koje pokazuje da sve što poželimo možemo ostvariti kroz priču mlade, uspješne i posebne Ive Znaor.
Domaćin emisije je riječki Porsche Inter Auto.

ADVENT NA GRADINI