ZTC

Biti princeza u raskošnoj rozoj haljinici  maštarija je svake djevojčice, a mi se trudimo tu maštariju i ostvariti. 

Tko nije barem jednom čeznutljivo uzdahnuo gledajući svjetlucave, lepršave suknjice od tila i poželio barem na trenutak otploviti u vilinski svijet prepun čarolije i mašte. Što ako vam kažemo da postoji domaći brend koji te snova zbilja i ostvaruje? Uz FAIRY TULLE svaka dama, neovisno o godinama, postat će princeza. Suknjice i modni dodaci po mjeri prave “gradske vile” ostavit će vas bez daha. 

Suknjica od tila nije samo odjevni predmet, ona je svojevrsna poruka svijetu i vremenu koje nas okružuje.  Vraća nas u vrijeme bezbrižnosti i sreće, a vilinska lakoća tila te šarenilo mašni siguran su recept za osmijeh na licima, kojeg u današnje vrijeme srećemo sve manje.

Jedan pogled na divnu WEB STRANICU dovoljan je da zaboravite na sve brige, samo se opustite, udahnite i uronite u čarobni Fairytulle svijet te pronađite svoju suknjicu iz snova…

Zapitali smo se kako je čarolija postala realnost…

Fairytulle je nastao kao brand tvrtke Gugabaga koja je uvoznik i distributer ekskluzivnih dječjih igračaka. U želji da vlastitoj djeci približimo dašak prošlih vremena i svog djetinjstva, bacili smo se u potragu dječje opreme i igračaka koje su kvalitetne, funkcionalne i lijepog dizajna. Tako je nastala Gugabaga. Nakon nekoliko godina moja kreativna priroda počela se buniti i sama pronašla put da se izrazim kroz ono za što sam se i školovala – dizajn. Ime branda nadošlo je doslovno preko noći, prije sna, tijekom punog mjeseca. Cijela priča za mene je nekako čarobna i dokaz da se lijepe stvari dešavaju ako samo malo bolje poslušamo što nam dijete u nama želi reći. Nije bilo lako ali eto me, letim, motivirana pohvalama žena kojima je Fairytulle taknuo ono uspavano srce opterećeno svakodnevnicom, i izmamio onaj vragolasti djetinji osmjeh na kraju usana. – otkriva Sunčana (Gugabaga)

Imate neostvarenu želju? Želite postati vila barem na jedan dan?

Fairytulle i ja iz dana u dan čarobiramo nove stvari, a ako postoji nešto što biste rado vidjeli u našem shopu slobodno nam javite i mi ćemo se potruditi ostvariti vaše želje. Ja vam želim da se što više smijete, plešete na kiši, pjevate, usporite i pomirišite te ruže…i dijelite tu čaroliju dalje. Vjerujte, zarazno je.


Fairytulle primjer je brenda koji ostvaruje svoje, ali i tuđe snove, hrabro mijenjajući način na koji razmišljamo. Pastelne boje, šljokice i til, nisu rezervirani samo za djevojčice, suknjice dolaze i u normalnim veličinama uz prigodne majice sa natpisima “I do belive in fairies”. Prekrasna priča o domaćem dizajnu, talentu i neograničenoj mašti… Takve obožavamo!Izvor: fairytulle.com

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE