ZTC

Sezona tamnih, teških matt nijansi polako izmiče, a zamjenjuje je vrijeme laganijeg i prozračnijeg makeup-a. Kako nijedan makeup nije potpun bez „nečega na usnama“, dolaskom proljeća i toplijeg vremena biraju se lagane, svijetle nijanse u raznim oblicima – balzamima za usne, ruževima ili sjajilima. Svaka djevojka treba odabrati ono što joj najbolje odgovara, a za ljubiteljice sjajila za usne, danas pišem o dva sjajila koja su idealna za proljeće i ljeto.  

Jedno od njih dolazi u koraljno breskvasto ružičastoj nijansi s narančastim podtonom, a drugo u nježnoj ružičastoj. Oba sjajila prozvodi su Eveline cosmetics linije makeup-a, a osim u ove dvije, dolaze u još nekoliko nijansi.

Obje su nijanse kremaste, lagane, lako se nanose zahvaljujući plosnatoj četkici, a osim toga dugo traju na usnama bez obzira na hranu i piće koje tijekom dana konzumirate. Naravno da ćete ih u toku dana morati popravljati, ali ne toliko često kao što je to slučaj s nekim drugim sjajilima. Još jedna prednost im je to što sadrže arganovo ulje koje hidratizira, hrani i regenerira usne. Nakon što ih nanesete, usne sjaje prirodnim i zdravim sjajem, koji ne „bode u oči“. S obzirom da sam brineta, nosim obje nijanse tako da i ovu ružičastu preporučam djevojkama s tamnijom bojom kose. Jedina mana ovih sjajila je što malo sljepljuju usne, no meni osobno to ne smeta s obzirom da su im druge karakteristike doista odlične.

Kako je danas pravi izazov naći kvalitetne drogerijske proizvode, smatram da ova sjajila doista zaslužuju biti na must-have listi svake djevojke kojoj su sjajila prvi izbor te da će se savršeno uklopiti u razdoblje proljeća, toplijeg vremena i vedrih boja.

Pripremila: Marina Pilar

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE