ZTC

Ukoliko pratite trendove, onda ste sigurno poput nas čest gost na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Upravo je ova društvena mreža najbolji magazin  te predstavlja sve što je  trenutni hit kao i sve ono što je prošlo fazu prolaznosti i ustoličilo se kao oznaka kvalitete u svojoj domeni.

Uz sve modne i beauty poslastice, nas je ipak osvojio jedna  gastro kraljica. U pravoj maniri kraljice, svi ju vole, svi joj se dive, slikaju, tagiraju, prenose se dobre vijesti. Ona je EURO-MILK mljekara!

Proizvode male mljekare koja proizvodi s poznatim domaćim potpisom možete pronaći diljem Lijepe naše, a kad treba istaknuti naše favorite, dolazimo do problema jer jednako uživamo u mlijeku, jogurtu, sirevima i svim ostalim proizvodima koji su izvrsni za djecu i odrasle.

Ljubav na prvo kušanje, to je naša priča s već prepoznatljivom mljekarom iz Beloslavca, a kad samo zavirili u prekrasnu galeriju Dubravke Bojić na Instagramu, znali smo da danas imamo savršen gastro prijedlog za vas i odličnu ideju za nas!

Dubravka Bojić stoji iza nicka @dudabojic, ova majka troje djece donosi savršene zen trenutke svoje svakodnevice, a ovoga puta izdvojili smo kadrove u kojima smo pronašli prepoznatljive i omiljene proizvode!

Dobar tek vam želimo!

FOTO: Dubravka Bojić Instagram

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar