Ukoliko pratite trendove, onda ste sigurno poput nas čest gost na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Upravo je ova društvena mreža najbolji magazin  te predstavlja sve što je  trenutni hit kao i sve ono što je prošlo fazu prolaznosti i ustoličilo se kao oznaka kvalitete u svojoj domeni.

Uz sve modne i beauty poslastice, nas je ipak osvojio jedna  gastro kraljica. U pravoj maniri kraljice, svi ju vole, svi joj se dive, slikaju, tagiraju, prenose se dobre vijesti. Ona je EURO-MILK mljekara!

Proizvode male mljekare koja proizvodi s poznatim domaćim potpisom možete pronaći diljem Lijepe naše, a kad treba istaknuti naše favorite, dolazimo do problema jer jednako uživamo u mlijeku, jogurtu, sirevima i svim ostalim proizvodima koji su izvrsni za djecu i odrasle.

Ljubav na prvo kušanje, to je naša priča s već prepoznatljivom mljekarom iz Beloslavca, a kad samo zavirili u prekrasnu galeriju Dubravke Bojić na Instagramu, znali smo da danas imamo savršen gastro prijedlog za vas i odličnu ideju za nas!

Dubravka Bojić stoji iza nicka @dudabojic, ova majka troje djece donosi savršene zen trenutke svoje svakodnevice, a ovoga puta izdvojili smo kadrove u kojima smo pronašli prepoznatljive i omiljene proizvode!

Dobar tek vam želimo!

FOTO: Dubravka Bojić Instagram

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE