ZTC

Estetski centar Eternity na Matuljima obogatio je svoju ponudu svjetskim trendom, KRIOSAUNA, čudo je koje usporava starenja, a izvor je ljepote i zdravlja!

3 minute boravka  su potrebne  u kriosauni u parama dušika koje  površinu kože ohladite do – 180’C.
Za one koji žele smršaviti važno je znati kako će u te 3 minute potrošiti će 800 kalorija, koža će se zategnuti i potaknut će se proces zaustavljanja starenja kože, ali i cijelog tijela.
Za one koji su izloženi stresu i svim njegovim posljedicama (depresiji , nesanici, psihozi, poremećaju prehrane) hormone koji se luče nakon ove 3 minute ( endorfin i serotonin) potaknut će mozak na ozdavljenje i oslobađanje od stresa.  Dermatološki bolesnici nakon nekoliko tetmana postižu povlačenje simptoma dermatitisa, psorijaze, ekcema, atopijskog neurodermatitisa. Simptomi reumatoidnog artritisa povlače se i ublažuju nakon 6- 10 tretmana.
Postoperativna zacjeljivanja puno su brža nakon tretmana kriosaunom. Ozljede svih vrsta postižu bržu rehabilitaciju nakon izlaganja u kriosauni.


U sportskoj medicini ova terapija omogućava sportašima puno brže vraćanje u kondiciju i ozdravljenje sportskih ozljeda.


Terapija kriosaunom naglo podiže razinu imuniteta organizma, obogaćuje krv kisikom i podiže razinu hemoglobina.

Ono što je uzdrmalo cijeli Hollywood i vrh svjetske sportske scene to je Kriosauna! Christiano Ronaldo, Demi Moor, Demi Lovato , Lindsay Lohan i mnogi drugi trenutno ne mogu odoljeti čarima terapije koja pruža višestruke rezultate u isto vrijeme, na svim poljima medicine i ljepote.

Cijena tretmana iznosi 300 kn,  za vrijeme happy houra (koji je određen svaki dan) cijena je 220 kn.

Informacije i rezervacije na broj telefona 051/440-666.

Estetski centar Eternity, Kvarnerska cesta 47a, 51211 Matulji

ESTETSKI CENTAR ETERNITY

ESTETSKI CENTAR ETERNITY FACEBOOK

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE