Sinoć je u Laubi – kući za ljude i umjetnost održana šesta dodjela ELLE STYLE AWARDS  powered by Mastercard, a podržati su je stigla i brojna poznata lica

Ovogodišnji Elle Style Awards powered by Mastercard® sinoć je okupio najznačajnija imena hrvatske modne scene. U Laubi – Kući za ljude i umjetnost dodijeljene su nagrade najboljim mladim i iskusnim dizajnerima, dizajnerima nakita i modnih dodataka, uspješnim modelima i novim licima u svijetu modelinga, dizajnerima interijera i produkt dizajnerima, nagrada za najbolji celebrity stil, za talent godine te ona za životno djelo.

Osim toga, ovogodišnji Elle Style Awards donio je i dvije sasvim nove kategorije – one za ženu godine i zvijezdu društvenih mreža, a uz to je sinoć hrvatski Elle proslavio i svoj 15. rođendan!

Uz najbolje u svojoj profesiji u svijetu mode i dizajna, ovu prestižnu manifestaciju sinoć su podržala i brojna poznata lica iz svijeta mode, dizajna, glazbe, filma i kazališta.

  

Među njima su se našli uvijek sjajno odjevena Iva Radić, koja je kući ponijela nagradu za najbolji celebrity stil, glumice Judita Franković i Petra Kurtela, pjevačice Jelena Rozga, Natali Dizdar i Zdenka Kovačiček, koja je nagrađena nagradom za životno djelo, a najglamurozniji događaj sezone nisu propustile ni Sandra Perković, Aleksandra Dojčinović, Ljupka Gojić Mikić, Kristina Šalinović, Marijana Batinić, Nevena Rendeli Vejzović, Iva Šulentić, Nenad Korkut, Mare Milin i brojni drugi.
Foto: Robert Gašpert

Vaši komentari
SALLY