Popularni modni dvojac ELFS, nedavno je najavio otvorenje nove trgovine u Rijeci, te izazvao veliko oduševljenje građana. Modna oaza poput ove, upravo je ono što nedostaje  našem gradu! 

Jučer, 14.6., brojni su se  Riječani i Riječanke, ljubitelji mode i domaćeg dizajna, okupili u novouređenom interijeru u ul. Pavla Rittera Vitezovića 5, te uživali u najnovijoj kolekciji te nekim od bezvremenskih klasika s potpisom modnog dvojca Elfs

Dizajneri branda, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica,  svojim su se dizajnom istaknuli te prisvojili sami vrh hrvatske mode.  Prepoznatljivi po komercijalnom dizajnerskom pristupu te po poimanju mode kao zabave, iz sezone u sezonu iznova oduševljavaju kritiku i publiku svojim revijama.

S brandom se se poistovjetile brojne domaće zvijezde, među kojima su i Severina, Jelena Rozga, Franka Batelić, Ecija Ivušić, Ana Rucner, Iva Jerković, Doris Pinčić Rogoznica, Maja Šuput te mnoge druge. Sve je to doprinijelo stvaranju prepoznatljivog modnog brenda te je ELFS postao prepoznatljiv pod sinonimom“Lijepa odjeće za lijepe ljude.”!

Dame nisu sakrivale oduševljenje, a prostorijom je vladalo uzbuđenje uz veseli žamor. Svi su odabirali svoje favorite, isprobali odjeću, a brojne pripadnice ljepšeg spola izašle su s šarenom vrećicom u rukama i osmijehom na licu.  Večer su izvrsno nadopunili sočni macaroonsi i jagode, te Bottega pjenušac. Dugo očekivana modna trgovina napokon je otvorena u Rijeci!

Riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović otkrila nam svoj favorit: prekrasne cipele s cvjetnim uzorkom, dok je model Iva Frankić poželjela Elfs torbom dopuniti ljetne haljine.

Ana Braškić, glavna urednica priloga Life, na prvi pogled se je zaljubila u haljinu sa cvijetnim uzorkom, dok dizajnerica nakita Tea Lubina Tomašević nije sakrivala oduševljenje minimalistički uređenim interijerom, te cjelokupnim asortimanom. Otkrila nam je kako smatra da je ovo pravi potez za proširenje carstva Elfsa, te im želi silan uspjeh i dobar odaziv Riječanki.

Ni sami nismo mogli sakriti oduševljenje nad prekrasnim, čipkastim haljinama kao stvorenim za duge ljetne večeri. Elfsima od srca želimo dobrodošlicu u Grad koji teče, te uspješno proširenje modnog carstva. Otvorenje poput ovog upravo je ono što je Rijeci trebalo! Svakako zavirite u ul. Pavla Rittera Vitezovića 5, te odaberite svoj ljetni outfit!

Atmosferu je popratio Ivor Mažar stoga vas prepuštamo prekrasnim slikama koje najbolje dočaravaju riječku modnu bajku…


Photo: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE