ZTC

Dugoočekivana zimska kolekcija, koju je ELFS predstavio na velikoj samostalnoj reviji u Hrvatskom glazbenom zavodu, ovih je dana napokon stigla u trgovine u gradovima: Zagrebu,Rijeci i Splitu.

Bio je to sjajan povod da se na tri omiljene modne adrese koje su zasjale u slavljeničkom ambijentu, u zagrebačkoj Amruševoj, riječkoj Vitezovičevoj i splitskoj Jelačićevoj ulici, okupe dugogodišnji klijenti i prijatelji omiljenog brenda na predblagdanskom druženju i prigodno nazdrave povodom nadolazećih blagdana.

Na početku  zimske modne sezone Elfse su podržali: Borna Kotromanić,  Indira i Miroslav Levak, Lejla Filipović, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Miranda Mladin, Paula Sikirić, Tihana Harapin-Zalepugin, Marija Pajić, Tina Valme, Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetić, Anamarija Kronast, Boris Štajduhar,  Sonja Dvornik, Silvia Dvornik, Barbara Kurtović, Horvat Čagalj, Maja Uremović, Ivanka Pavičić i drugi.

Ovom prilikom ekskluzivno su predstavljeni ELFS blagdanski izlozi koji će za vrijeme Adventa krasiti sva tri grada i koje se svakako isplati obići.


Izvor: PR

Vaši komentari