ZTC

Popularni modni dvojac ELFS, nedavno je najavio otvorenje nove trgovine u Rijeci, te izazvao veliko oduševljenje građana. Modna oaza poput ove, upravo je ono što nedostaje  našem gradu!

Dizajneri branda, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica,  svojim su se dizajnom istaknuli te prisvojili sami vrh hrvatske mode.  Prepoznatljivi po komercijalnom dizajnerskom pristupu te po poimanju mode kao zabave, iz sezone u sezonu iznova oduševljavaju kritiku i publiku svojim revijama.

S brandom se se poistovjetile brojne domaće zvijezde, među kojima su i Severina, Jelena Rozga, Franka Batelić, Ecija Ivušić, Ana Rucner, Iva Jerković, Doris Pinčić Rogoznica, Maja Šuput te mnoge druge. Sve je to doprinjelo stvaranju prepoznatljivog modnog brenda te je ELFS postao prepoznatljiv pod sinonimom “Lijepa odjeće za lijepe ljude.”!

Do danas su otvorene dvije trgovine u Hrvatskoj, ona u Zagrebu, te Splitu.  Prva trgovina u Rijeci biti će otvorena početkom lipnja, te se nalazi u Ul. Pavla Rittera Viterovića. Malo je reći da jedva čekamo! Rijeka će postati bogatija za jedan od najpoznatijih domaćih brendova, kojega krasi svjetska prepoznavnost i kvaliteta. 


Photo: PR, Instagram (@ivaberisic)
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE