ZTC

Prošli tjedan posjetili smo Uberi ovo, u centru Rijeke. Članak je izvrsno odjeknuo, a brojna pitanja dobili smo i mi te smo odlučili još detaljnije predstaviti vam ovu šarmantnu zdravu oazu koja je drugačija, brine o svakom kupcu te su upravo najzahvalniji svojim stalnim kupcima koji su im povjerenje dali na samom početku rada te svojim savjetima pridonijeli da Uberi ovo ostane skriveni topli kutak, drugačiji od velikih supermarketa, mjesto gdje vam znaju ime, znaju što volite i stalo im je da budete zadovoljni. Tome smo svjedočili i sami.

S obzirom da ovo mjesto okuplja brojne proizvođače s ekološkim certifikatom, prvo što mnoge zbuni i izaziva najviše pitanja tiče se razlike između domaćeg i ekološkog uzgoja. Ekološka proizvodnja zahtijeva više truda, donosi manje prinosa, uključuje više fizičkog rada, nema GMO sjemena, pesticida, ni umjetnih gnojiva. Rizik proizvodnje je puno veći, no namirnice su zdravije, a cjenovno radi svega navedenog skuplje što je opravdano.

Sve je više Riječana osviješteno po ovom pitanju i za svoje obitelji biraju samo najbolje. Upravo iz tog razloga u Uberi ovo pronaći ćete voće i povrće iz cijele Hrvatske.

Jaja i kiseli kupus stižu iz Maruševca, tikve stižu iz Lonjskog polja, iz Rakovice stiže krumpir, a mrkva iz Kuršanca, dok mandarine putuju iz Metkovića.

Sve kako bi stanovnici Kvarnera na svom stolu imali samo najbolje.

U ovom periodu godine najpopularnije voće su jabuke i mandarine, a od povrća kupus. Uz to, traže se jaja, mlijeko, piletina, a iz Uberi ovo naglašavaju kako im je uvijek na listi popularnosti kod kupaca visoko na popisu i kraljica mrkva koja se kod web narudžbi nalazi u svakoj košarici!

U svojoj ponudi ovaj riječki tim ima i poznatu Jadrankinu otopinu, radi se o je jedinoj otopini joda deklariranoj za oralnu upotrebu u EU i šire. Ljekovito djelovanje joda poznato je još od davnina, a ovaj jedinstveni proizvod osmislila je Jadranka Dugina Vrhovec.

Moramo spomenuti i čičoku koja se odlikuje niskom energetskom vrijednošću te je često nazivaju „krumpirom za dijabetičare“ kao i batat koji je česti izbor za prve dječje kašice.

Pod sloganom „Iz vrta na vrata“ i vi možete dobiti svoj paket direktno doma, dostava se vrši subotom i ovo znatno olakšava kupovinu što su već prepoznali brojni vjerni kupci! Zasad je obuhvaćeno područje od Novog Vinodolskog do Mošćenićke drage, no vjerujemo kako će se ova ruta i proširiti!

Kao i u svemu bitna je dobra edukacija, volimo suradnju s Uberi ovo jer nam daje priliku da na prehranu gledamo cjelovitije i dublje, učimo o namirnicama koje svakodnevno unosimo i puno savjesnije pristupamo osobnoj prehrani i prehrani obitelji. Na ovom mjestu možete kupiti eko namirnice no isto tako pitati sve što vas zanima, zanimljivih odgovora neće nedostajati.

UBERI OVO  Jedrarska ul. 8B, 51000, Rijeka

KONTAKT: 091 450 6190

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE