skip to Main Content
MENU
Ebba’s cuisine u Rijeci priprema niz odličnih kulinarskih radionica!

Ebba’s cuisine u Rijeci priprema niz odličnih kulinarskih radionica!

Riječka slastičarnica Ebba’s cuisine prekrasno je i pomalo sakriveno slatko utočište u samom srcu Starog grada, prepoznatljivo po opojnim slatkim mirisima koji nas svakodnevno mame unutra. Dok se miris svježe pečenih kolača isprepliće s umirujućom glazbom, pogled vam luta po vitrini ispunjenoj najrazličitijim slasticama koje samo čekaju da ih isprobate.

Iznad Koblerovog trga krije se ova gastro čarolija koja u prvi plan stavlja kvalitetu uz obiteljsku inicijativu da Riječankama i Riječanima pruže toplu priču, fine kolače i kekse od odabranih sastojaka i trenutke za uživanje, bilo u samom srcu Rijeku ili doma. 

Vlasnica Nevena Buljan, svoje bogate znanje ove jeseni podijelit će s polaznicima tematskih kulinarskih radionica. Radionica izrade biskvita i torti održat će se ovog četvrtka, dok će se radionica izrade francuske pite održati ovog utorka. Ugodna atmosfera i druženje u toplom ambijentu te individualni pristup svakome polazniku, pružit će bogato znanje i iskustvo svakome tko se odluči prijaviti. Radionice će se održavati tijekom čitavog studenog.

Više informacija potražite na Facebook stranici EBBA’S CUISINE. Obavezne su prijave putem emaila [email protected] 

Ul. Stara Vrata 3, 51000, Rijeka

Pripremila: Stilueta  Foto: Ivor Mažar, Eni Brušnjak

Vaši komentari
Back To Top