Volimo rad domaćih dizajnera i sretni smo kad prepoznamo kvalitetne i zanimljive sugestije. Ovoga puta oduševila nas je kolekcije branda Croatica iza kojeg se krije Matea Jukić. U skladu s jesenskim danima iz Croatica webshopa odlučili smo se za dvije roze haljine, posebne, zanimljive i primamljive!

Croatica je modna marka stvorena za svaku ženu koja voli kvalitetnu i modernu odjeću prepoznatljivog domaćeg dizajna! Croatica je modna marka koja ogovara svim Vašim životnim prigodama i s time postaje nezamjenjiv modni brand u Hrvatskoj. U moru raznih brandova Croatica je uvijek prvi izbor. Najbolja kombinacija dizajna i kvalitete upakirana sa prepoznatljivim Croatica logom nešto je što svake sezone moderna žena i muškarac moraju imati u svojem ormaru. 

 „U modu sam se zaljubila još kao malena djevojčica. Od malih nogu moja glavna preokupacija bila je slikanje i crtanje. Imala sam plan postati akademska slikarica. Jednog subotnjeg popodneva dok sam s mamom i bakom gledala TV, zamijetila sam skice modnih dizajnera. Pitala sam mamu kakvi su to crteži koji su me očarali, a ona je odgovorila: “To su skice modnih dizajnera, i ti to možeš postati kada odrasteš.” Od tog trena čvrsto sam odlučila da ću biti modna dizajnerica kada odrastem” Matea Jukić

Nova Croatica baršunasta haljina na preklop savršeno pristaje svim generacijama! Univerzalna veličina odlično se prilagođava svim građama tijela. Može se nositi sa ili bez poveza u struku. Haljina izvrsno pristaje na čizme preko koljena, gležnjače ili štikle. Idealan je izbor za dnevne i večernje kombinacije.

Moderne djevojke se već nekoliko sezona ne mogu odvojiti od plisiranih suknji i haljina. Croatica plisirana haljina na preklop nježno pada dok uz to prati liniju Vašeg tijela. Univerzalna veličina odlično se prilagođava svim građama tijela. Može se nositi sa ili bez poveza u struku. Haljina izvrsno pristaje na čizme preko koljena, gležnjače ili štikle. Idealan je izbor za dnevne i večernje kombinacije.

Pripremila: Marija Mažar

IZVOR:CROATICASHOP.COM

Vaši komentari
SALLY