ZTC

Postoji neka tajna veza između nas žena i parfema. Parfemi su poput nekih starih putokaza naših života, u trenu nas par mirisnih kapljica vraća u neka druga mjesta i neka druga vremena. Moram priznati nisam jedna od onih žena koje imaju dva, tri parfema za cijeli život. U ovom sam području svog života – nevjerna jednome. 😉

Jedan od parfema koji me u zadnje vrijeme posebno oduševio je Rebeka slovenske parfurmarne My Spirit.  Praktičan i vrlo podatan, nekoliko mjeseci je dio moje rutine,  evo zašto oduševljenje nije izostalo, ali i evo predrasuda koje sam imala: 

PREDRASUDA: NIKAD ČULA ZA “REBEKU”

Istina: Parfem je preprepredivan. Dovoljno jak i dovoljno ženstven. Ja ne volim parfeme koji su predominantni, a Rebeka ima jednu dozu samopouzdanja no onda vas ipak ostavi u nekoj ugodnoj čežnji. Brzo je pronašla put do moje beauty rutine.

PREDRASUDA br 2.: CIJENA

Moj ormar je šarolik i moja kozmetička torbica, ako mi se nešto svidi – svidi. I pronaći ćete od high street do luksuznih brandova kao i šminku svih cjenovnih razreda. Parfeme volim, no ne toliko da se dobro razumijem: laički ih dijelim na one koji mi se sviđaju i oni koji ne ostave dojam, usputno ih razgledam najčepće u Mulleru u riječkom ZTC-u i ako mi koji zapne za oko, suptilno ga spominjem mužu u intervalima dok sugestivna i suptilna metoda ne upali. 😉

Zato me Rebeka preugodno iznenadila, nisam imala velika očekivanja, a dobila sam prelijepe dojmove. Parfem je to koji traje cijeli dan, svjež i postojan i apsolutno predivan! Cijena odlična, parfem je povoljan jer je My Spirit svoje poslovanje jako dobro posložila i prilagodila se da cijena krajnjem kupcu bude atraktivna. Bravo! 

Parfem otvaraju začinske note breskve i papra koje se postepeno razvijaju u nježan jasmin, kašmir i sandalovinu. Posebnu toplinu i finoću pridodaju tople note čokoladnih pralina i bijelog mošusa. O PARFEMU

MySpirit je prva i jedina tvornica parfema u Sloveniji gdje nude izvrsne muške i ženske parfeme visoke kvalitete i pomno odabranih sastojaka po koje su otišli čak u Francusku. U njihovoj tvornici pronaći ćete samo prave parfeme pakirane u bočice švicarske kvalitete, a i strogo su protiv testiranja na životinjama. Odlično, zar ne? U ponudi imaju čak 24 visoko koncentriranih ženskih parfema te 12 visoko koncentriranih muških mirisa stoga smo sigurni kako ćete i vi pronaći nešto za sebe.

“Željeli smo ponuditi najvišu kvalitetu zato smo se odlučili proizvoditi samo prave parfeme koji sadrže najviši udio mirisnih sastojaka u koncentracijama između 13 i 15% . Svi su parfemi kreirani od visokokvalitetnih francuskih sastojaka. Iako su izrađeni u Sloveniji, odmah ćete prepoznati svjetsku kvalitetu. Da biste lakše odabrali svoj omiljeni miris, svaki je informativno obilježen “tipom” parfema kojem pripada, odnosno kojim je svjetski poznatim parfemom inspiriran.”

Neka vam za neke nove lijepe navike ne presude predrasude, cijelu ponudu možete pogledati na MYSPIRIT.HR.

Dolazi ljeto, a svako ljeto traži svoju neku avanturu… i neki svoj parfem.


Foto: Iva Kjaer

Kancelarija bar