ZTC

Kolekcija haljina Duchess womens wear odabir je brojnih poznatih Hrvatica poput Ecije Ivušić i Ane Rucner koje ih odabiru u dnevnim, ali i svečanim izdanjima. Novi brend haljina na tržište je lansirala poznata hrvatska poduzetnica  Snježana Mehun s timom kreativaca  Antunom Tinom Brisarom i Andrijanom Gazić.

Snježana Mehun

Od ove jeseni, na oduševljenje Riječanki, haljine su dostupne i u poznatom butiku Culto (Adamićeva 21a).

S obzirom na to da sam stalno u pokretu i mnogo putujem haljine sam kreirala prema svojim potrebama, a to su u biti i potrebe svake moderne žene. Dakle haljine moraju biti udobne, a takvima ih čini poseban kroj, ugodnog materijala – pamuk s viskozom i naravno moraju sjajno izgledati. – Snježana Mehun

Ono što haljine čini posebnima jest kombiniranje u dnevnim i večernjim prilikama. Ove haljine odličan su odabir za dnevni look ako ih kombiniramo s udobnim ravnim gladijatoricama idealne su za šetnje, obavljanje poslovnih obaveza i slično. A uz dobar nakit, štikle i svečanu frizuru, idealan su izbor za odlazak na svečana događanja, izlaske ili večeru.

Svi modeli dolaze u toplim pastelnim bojama: boja pijeska, prljavo roza, siva i hit – maskirnoj boji. Modele prati amblem, stilizirana kruna – zaštitni znak brenda.

Posebno me raduje što se kompletna proizvodnja radi u Hrvatskoj, a haljine je moguće kupiti u Zagrebu, Dubrovniku, Grazu, Hvaru. Posebno me vesele pohvale koje mi dolaze sa svih strana te to da su Duchess haljine odmah u startu prepoznate od strane žena. – Snježana Mehun

Novu kolekciju ove su subote isprobale i brojne Riječanke, ljubiteljice mode i domaćeg dizajna, koje nisu skrivale oduševljenje prekrasnim haljinama te cjelokupnim događanje koje je još jednom potvrdilo da je Rijeka grad mode, ljepote i dobrog ukusa.

Jesenka kolekcija također će premijerno biti predstavljena u Rijeci, u sklopu Extravagant Gala modne revije.

Događanje nisu propustile ni brojne Riječanke, tako su Duchess haljine došle vidjeti i Ivanka Pavičić, Maja Uremović, Sunčica Linardić, Gordana Radoš, Iva Piglić Lazić i brojne druge, a tortu koja je dodatno zasladila slatko modno druženje  potpisuje restoran Gardens iz Rijeke.

Pripremila: Stilueta

Photo: Ivor Mažar

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE