skip to Main Content
MENU
Dubrovačka plaža “Copacabana Beach” je raj na zemlji!

Dubrovačka plaža “Copacabana Beach” je raj na zemlji!

Hrvatska Copacabana vas zove! Raj na zemlji kažu turisti, ali i domaći Dubrovčani kada dođu na  jednu od najpopularnijih dubrovačkih plaža, “Copacabana Beach”.

Lokacija je poznata, a vrijeme? “Time is now”, ovogodišnji je slogan koji na Copacabanu poziva prije svega, mlade i urbane ljude, željne dobre zabave, kvalitetnog vina i hrane, ali i sve one koji se tako osjećaju.  Glumac Lujo Kunčević i pjevač Vlaho Arbulić ondje su  proveli kratki odmor, te su spojili ugodno s korisnim i snimili kampanju za ovu prestižnu dubrovačku plažu. Uz njih su bili hrvatski i srpski top modeli Ivana Bataković, Ksenija Bujišić, te dizajnerica Tijana Krstić.

 

Jedinstveni doživljaj i zapanjujuće ljepote Dubrovnika, pod vodstvom Copacabana tima i ove će godine ostaviti bez daha goste iz cijelog svijeta. Čeka ih obilazak dubrovačkih zidina, jacuzzi te luksuzna vina i šampanjci, a stari grad moći će upoznati i iz podvodne perspektive – zaronom u morsko plavetnilo i okidanjem nezaboravnih “selfija” GO PRO kamerom. Kada se umore od morskih avantura, mogu se vratiti pješčanoj idili na Lapadu, gdje mogu uživati u pogledu na umjetničke instalacije.

Fokus je ove sezone na pokušaju da ljudima omogućimo da izdvoje trenutak za sebe i prepuste se dobroj atmosferi plaže Copacabana – zaključio je prokurist plaže Tin Sentić.

Sve informacije o novoj kampanji, kao i program sezone, možete naći na Instagram profilu.

Foto: Dušan Petrović

Vaši komentari
Back To Top