ZTC

Hrvatska Copacabana vas zove! Raj na zemlji kažu turisti, ali i domaći Dubrovčani kada dođu na  jednu od najpopularnijih dubrovačkih plaža, “Copacabana Beach”.

Lokacija je poznata, a vrijeme? “Time is now”, ovogodišnji je slogan koji na Copacabanu poziva prije svega, mlade i urbane ljude, željne dobre zabave, kvalitetnog vina i hrane, ali i sve one koji se tako osjećaju.  Glumac Lujo Kunčević i pjevač Vlaho Arbulić ondje su  proveli kratki odmor, te su spojili ugodno s korisnim i snimili kampanju za ovu prestižnu dubrovačku plažu. Uz njih su bili hrvatski i srpski top modeli Ivana Bataković, Ksenija Bujišić, te dizajnerica Tijana Krstić.


 
Jedinstveni doživljaj i zapanjujuće ljepote Dubrovnika, pod vodstvom Copacabana tima i ove će godine ostaviti bez daha goste iz cijelog svijeta. Čeka ih obilazak dubrovačkih zidina, jacuzzi te luksuzna vina i šampanjci, a stari grad moći će upoznati i iz podvodne perspektive – zaronom u morsko plavetnilo i okidanjem nezaboravnih “selfija” GO PRO kamerom. Kada se umore od morskih avantura, mogu se vratiti pješčanoj idili na Lapadu, gdje mogu uživati u pogledu na umjetničke instalacije.

Fokus je ove sezone na pokušaju da ljudima omogućimo da izdvoje trenutak za sebe i prepuste se dobroj atmosferi plaže Copacabana – zaključio je prokurist plaže Tin Sentić.

Sve informacije o novoj kampanji, kao i program sezone, možete naći na Instagram profilu.

Foto: Dušan Petrović

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE