ZTC

Osnažite se za svakodnevne životne izazove na likovno-meditativnoj radionici osobnog razvoja „Drvo snage“! Radionica je za sve polaznike BESPLATNA,  a broj mjesta ograničen – stoga požurite s vašom prijavom. Likovni talent, vještina ili predznanje su nevažni – neovisno o njima svi mogu sudjelovati u radionici.

Snaga nam je uvijek potrebna za nositi se sa svakodnevnim stresom i neugodnim situacijama, zar ne? Na kreativnoj radionici „Drvo snage“ možete otkriti, osvijestiti i prizvati u vašu svakodnevicu  vaše unutarnje snage i potencijale kojih niste svjesni ili za koje ste zaboravili da postoje.  

Nakon vođene fantazije tijekom koje ćete se ugodno opustiti i u vašu svijest kroz metaforu drveta prizvati vaše osobine, karakteristike, vještine i iskustva koji utjelovljuju vaše snage dat ćete svom drvetu materijalni oblik slikajući ga i crtajući akvarelom, temperama, pastelama, flomasterima…

Nosite svoje drvo snage doma kao svakodnevni podsjetnik koliko je zapravo snage u vama za sve izazove koji su ispred vas.

Radionica će se održati u četvrtak, 24.05.2018., u 18:00 sati, u prostorijama Udruge za razvoj kulture mladih Kulturni front, na adresi Opatija, M. Tita 42.

Osigurajte svoje mjesto na radionici prijavom u fb inbox udruge ili na mail kre.art.ivni-kantun@kulturnifront.hr

Radionicu vodi naša suradnica Tajana Topo Kero, dipl. soc. radnica, koja iza sebe ima petnaest godina iskustva pomažućeg rada s pojedincima, obiteljima i grupama. U radu često koristi kreativne ekspresivne tehnike, pri čemu joj pomažu dodatna četverogodišnja edukacija iz integralne gestalt psihoterapije i edukativne radionice art terapije koje je pohađala.

Ovo je četvrta radionica iz ciklusa kreativnih radionica pod nazivom „KreARTivni kantun“  kojeg organizira Udruga „Kulturni front“, pa ako još niste svakako navratite u njihov udružni kantunčić izvesti kakvu kantunariju. Sav materijal za radionice osigurava Udruga.

Iz Udruge „Kulturni front“ podsjećaju da je ova radionica dio njihovih aktivnosti povodom sudjelovanja u Danima otvorenih vrata udruga 2018. čime žele širu javnost upoznati s aktivnostima koje provodi Udruga, te sve pozvati da se u njih uključe.

Pripremila: Stilueta
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE