ZTC

ZTCaffe projekt je koji ugošćuje interesante osobe iz javnog života te svim posjetiocima omogućuje neposredan kontakt, postavljanje pitanja i osvajanje nagrada. Kava zamišljena kao talk show u opuštenoj atmosferi dotiče se aktualnih, zabavnih i zanimljivih tema.

    ZTCaffe će se održati u subotu, 19. svibnja s početkom u 18 sati u ZTC-u.

Osmi po redu ZTCaffe ugostit će „najpoznatijeg Ličanina na Facebook-u“ pod imenom Jadranko Hodak, vama poznatiji kao Bloger Krule. Već duži niz godina Krule živi i radi u Rijeci. Vodi satirični blog, a napisao je i knjigu „Obrana i zaštita od gluposti“, zbirku sabranih tekstova nastalih na istoimenom blogu. Trilogija od nešto više od 450 stranica pružit će vam par sati zabave i smijeha uz satirične opise vaše svakodnevnice, poneko muško stajalište o ženskim stvarima, ali i mnoštvo drugih tema. Inspiraciju za tekstove pronalazi u svakodnevom životu svuda oko sebe.

Knjiga lektora vidjela nije tako da pršti gramatičkim greškovima… nema ni sadržaja, valjda jedina knjiga koja nema sadržaja… psovki ima točno koliko ih treba biti, dobro, možda koju kilu više… a ono, da objašnjavam kakva je knjiga… jebga… nema smisla… svako je doživi drugačije, al ono što je meni najbitnije je to da se ljudi nasmiju, sve drugo je nebitno.

– Bloger Krule

Ne propustite druženje s netipičnim autorom koji je spreman razgovarati o raznim temama. Pridružite nam se na kavi jer vjerujemo da smijeha i zabave neće nedostajati.

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar