U organizaciji portala Shhhefica.com, u subotu 2. rujna 2017. u Rijeci će se održati prvo druženje mladih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks, s ciljem pokretanja pozitivne priče o uspjehu, međusobnoj podršci i  umrežavanju mladih uspješnih dama.

Umjesto negativnih vijesti i tračeva, subotnju špicu u Rijeci će 2. rujna obilježiti inspirativne priče uspješnih dama: Ingrid Divković, Maje Uremović, Tanje Džido, Sanele Murice, Hane Kalac i Đurđice Peranić koje će u Filodrammatici uz šalicu omiljene kave s posjetiteljima razgovarati o uspjehu, podijeliti svoje priče o usponima i padovima u karijernom putu te pružiti korisne savjete koji će drugima olakšati put do uspjeha.

„Shhhefica Success Talks” teži diljem Hrvatske okupiti mlade poduzetne žene koje su koristeći vlastite talente uspjele ostvariti vrhunsku karijeru i svoje snove pretvoriti u stvarnost. Gošće će poslužiti kao inspirativan primjer kako unatoč situaciji u državi i raznim negativnim pričama koje čujemo svakodnevno da svatko od nas ima mogućnost kreirati vlastitu pozitivnu priču.“ – poručila je Tanja Džido, pokretačica projekta i portala Shhhefica.com. 

Osim velike količine inspiracije i savjeta, sve posjetiteljice Shhhefica Success Talksa očekuju i darovi ponosnog sponzora Beautybox. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete putem maila: info@shhhefica.com.

Nakon Rijeke, Shhhefica Success Talks će se održati u Zagrebu, 9. rujna u Johann Francku te početkom listopada u Osijeku, a u planu su i svi ostali veći gradovi u Hrvatskoj. 

Izvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE