Ljetna događanja u Rijeci u punome su jeku, što zabavnih , što kulturnih sadržaja nije nikada bilo više! Danas vam donosimo pregled dnevnih događanja u sklopu manifestacija Ljeto na gradini i Riječke ljetne noći. 

Komedije u Rijeci nikad dosta! Stoga će Hrvatska drama HNK u programu Riječkih ljetnih noći , 13.7 u 21 i 30 premijerno izvesti predstavu u kojoj se Anastazija Balaž, Jasmin Mekić i Dean Krivačić okušavaju u jednoj od najtežih kazališnih formi. Otvorenost i direktnost stand up-a, u kojem publika postaje aktivni sudionik scenskog događanja, ali istovremeno i njegov direktni kritičar, očekuje veliko glumačko umijeće, spremnost na improvizaciju, te neprestani dijalog sa svakodnevicom koju živimo. Zajc Stand Up, pokušat će stoga istražiti neke neuralgične točke naše svakodnevice, ali i preispitati našu spremnost da im se smijemo. .

Istovremeno Trsatska gradina zablistat će u glazbenom ruhu na koncertu Hari Mata Harija. Presjek svoje bogate tridesetogodišnje karijere predstavit će publici sa svojim bendom unutar zidina Gradine te podsjetiti na neke od brojnih hitova koji su obilježili estradu posljednjih desetljeća. Hari iza sebe ima dugogodišnju uspješnu karijeru, a s pjesmom Lejla osvojio je 3. mjesto na Eurosongu 2006. godine u Ateni.

Hari Varešanović često ističe kako preferira izvođenje pjesama u intimnijem ozračju u kojem „publiku može gledati u oči“, a prostor Trsatske gradine je upravo takav. Na živopisnom prostoru Trsatske gradine Hari će izvesti neke od svojih brojnih uspješnica kao što su Baš ti lijepo stoje suze, Lejla, Kao domine, Dabogda, Stara ljubavi, Ne mogu ti reći što je tuga… Jedan od omiljenih autora i interpretatora  zasigurno će zabaviti i raspjevati publiku te na sebi svojstven način iznijeti šaroliku paletu svojih pjesama.

Početak koncerta je u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 80 kn, odnosno 100 kn na dan koncerta za stajanje i po cijeni od 50 kn, odnosno 70 kn na dan koncerta za stajanje s ograničenim pogledom, odnosno za poziciju u donjoj etaži Trsatske gradine.

Očekuje nas bogati program po svačijem ukusu, stoga okrenite broj drage osobe i priuštite si dozu kulture i zabave u Rijeci. Vidimo se!

Pripremila: Stilueta

Izvor: hnk-zajc.hr, trsatskagradina.com

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE