ZTC

Iako prekrasne plaže i čisto more imaju svoje čari i posebnosti, ponekad nam je potrebno malo odmora i od samog odmora na plaži. Danas na Platku počinje super događaj koji će trajati do kasno u noć –  18. kolovoza uživajte u odličnom programu u sklopu manifestacije Sva lica Platka 2018. summer edition, a njihov cjelodnevni #CHILLFEST prlagođen je za sve uzraste!

Dođite ispred Malog doma Sušak na Platku i pokušajte sudjelovati na što većem broju aktivnosti koje su ove godine pripremili za vas. Ulaznica na Chillfest je promotivnih 20 kuna (*djeca gratis), te s njom možete sudjelovati na sljedećim radionicama i aktivnostima:

KUTAK ZA OPUŠTAJUĆI TRENUTAK

Opustite se uz jogu, gong kupku i kaduljanje između 11 i 16 sati.

RADIONICE ZA DJECU

U 11 sati počinje SPORTSKA IGRAONICA – IGRE BEZ GRANICA namjenjena za cijelu obitelj, u 12 sati vas čeka KREATIVNA RADIONICA – ČAROBNI LET, dok će s početkom u 16 sati biti održama EDUKATIVNA RADIONICA gdje ćete moći izraditi žive ukrasne dekoracije od mahovina –  mossarija (max. 10 polaznika), a prijaviti se možete na
11h//SPORTSKA IGRAONICA// IGRE BEZ GRANICA // za cijelu obitelj//
12h//KREATIVNA RADIONICA//ČAROBNI LET//
16h//EDUKATIVNA RADONICA// izrada živih ukrasnih dekoracija od mahovina – mossarija// max. 10 polaznika//ZA SVEUZRASTE OD 10 DO 9 g./ Prijave na: pekmezmed@gmail.com 

CHILL MARKET gdje ćete moći uživati u ručno rađenim proizvodima domaćih izlagača od 11 do 18 sati.

REKREATIVNE AKTIVNOSTI (za sve uzraste)

Ako ste jedan od ljubitelja adrenalina okušajte se na ZIP LINE adrenalinskoj aktivnosti i maloj školi penjanja  i SLACK LINE, motoričkoj aktivnosti i predstavljanju vještina koje možete upotrijebiti u raznim aspektima života od 12 do 18 sati.

Od 11 do 18 sati sudjelujte u SPIKEBALL-u zabavnom sportu za ekipu s elementima picigina i odbojke, te SNATCH ZUMBA FITNESS-U uz plesne ritmove i jednostavnu i dinamičnu koreografiju.
U 15 sati na redu je MOBILNOST I BODYWEIGHT TRENING by BeFit

Nakon svega mislim da će vam najdraže mjesto postati LOUNGE ZONA ZA ODMOR – legnite u hemok ili se udobno smjestite u dnevni boravak u šumi napravljen od paleta i baldahina te zasluženo uz manešrtu i cugu počinite 🙂

Isprobajte i vožnju na “debelom biciklu” po promotivnoj cijeni od 20kn/h

Aktivnosti u #ChillFest zoni traju od 11:00 do 18:00 sati.
Neki programi dostupni su cijelo vrijeme dok će stručno vođeni sadržaju početi u točno određeno vrijeme.
Satnicu ćemo objaviti naknadno.

U večernjim satima pozivamo svih da nam se pridruže na dodjeli medalja za najuspješnije ekipe i sportaše #SportFesta te fešti uz bend Dijagnoze!

Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE