Naporan radni tempo (ili tempo učenja za studente kojima se bliže ispitni rokovi),  drma nas proljetni umor, promjena temperature utječe na raspoloženje, bitno je konzumirati hranu koja će nam dati energiju i neće nas usporiti. Sve počinje kvalitetnim doručkom, najvažnijim obrokom u danu kojeg često u jutarnjoj žurbi preskačemo, što je vrlo pogrešno.

Uberi ovo ekipa nam predlaže popularne “overnight” doručke, koji nam neće oduzeti dragocjene jutarnje minute jer se naravno, pripremaju navečer: Tako možemo, nakon ustajanja, samo posegnuti za već pripremljenim doručkom i uživati u bogatstvu okusa. Ovaj tim uvijek ima neke dobre ideje i sretni smo što uz njih svaki put nešto novo naučimo.

Evo našeg prijedloga za pripremu nekoliko varijanti prekonoćnih doručaka! 

Kao baza idu uvijek chia sjemenke i zobene pahuljice, u omjeru 1:2, koje se preliju ili domaćim mlijekom ili nekim biljnim napitkom, kao što je bademovo, kokosovo, zobeno ili slično mlijeko. U tu smjesu se doda malo kremastog domaćeg jogurta ili malo kikiriki maslaca (varijante su stvarno brojne, pa tako imate maslac od badema, lješnjaka, oraha koji također super pašu). Sladilo se dodaje po želji, naravno neka bude zdrava varijanta, odnosno, med, javorov sirup ili sladilo s niskim glikemijskim indeksom kao što su ksilitol (brezin šećer) ili eritritol (prirodni šećer s glikemijskim indeksom 0). To se sve pomiješa, a onda idu dodaci koji će odrediti konačni okus pa tako možemo dodati ili svježe voće, ili orašaste plodove, ili mnogima najdraže – kakao i kokosov čips.

Nemojte paničariti ako nemate namirnice ili vas plaši gdje ih nabaviti, već znate da mi imamo odgovor na sve! Uberi ovo trgovina čeka vas u samom centru Rijeke, a tu je i webshop putem kojeg možete naručiti, a dostava vam stiže direktno na kućna vrata. Jednostavno i savršeno. Vaš vas um treba odmorne, nahranjene, zdrave, sretne, a sve počinje dobrim navikama od kojih je jedna od najvažnijih – zdrav doručak. Nemojte čekati ponedjeljak, prvi u mjesecu, novo godišnje doba, odluka je sada, tijelo će vam biti zahvalno. Spomenimo još samo kako je 21 dan dovoljan da se neka navika usvoji, pa to nije strašno, tri tjedna privikavanja i zdravi doručak bit će dio vaše svakodnevice, baš kao i namirnice ekološkog uzgoja iz trgovine UBERI OVO….

 

Sad kad ste saznali sve ovo, svakako posjetite Uberi ovo! 

UBERI OVO  Jedrarska ul. 8B, 51000, Rijeka

KONTAKT: 091 450 6190

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE