ZTC

Sladoledi Medenko proizvode se na tradicionalan način od pravog mlijeka i vrhnja, bez umjetnih aroma, boja i konzervansa, a od nedavno dio su bogate ponude shopova Manufaktura Rijeka i Opatija. Nevjerojatno fini okusi, retro dizajn, inovativan odabir namirnica učinili su da Medenko osvojio Kvarner! Na svoje su došli ljubitelji naizgled nespojivih okusa kao i oni koji vole provjerene okuse poput vanilije, čokolade, jagode  i slično.

Rado podržavamo domaću kvalitetu i proizvodnju, no posebno smo sretni kad ispred sebe imamo inovativne proizvode u koje je utkana ljubav  i inovativnost. Ukoliko ste ljubitelj klasičnih okusa uživat ćete baš ako i ukoliko  ste spremni isprobati sladoled s okusom cikle, đumbira, mrkve i još nekih namirnica koje dosad sigurno niste imali prilike kušati u ovom izdanju.

Manufaktura shopovi (Rijeka i Opatija) otvoreni su svakog dana i čekaju vas s izvrsnom ponudom od koje ovog puta izdvajamo najfinije i najšarmantnije Medenko domaće sladolede, dobar tek i javite nam dojmove!

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari