skip to Main Content
MENU
Domaći brend ‘I CAN ICON’ novom kolekcijom motivirao nas je na vježbanje!

Domaći brend ‘I CAN ICON’ novom kolekcijom motivirao nas je na vježbanje!

Domaći brend ‘I CAN ICON’ koji je svojom prošlom, nesvakidašnjom, kolekcijom haljina i odijela u kombinaciji s torbicama, osvojio i svjetske modne krugove, ne prestaje oduševljavati svojim inovativnim i drugačijim dizajnom. Mlada dizajnerica Petra Pavlic predstavlja novu activewear kolekciju – sportsku odjeću za teretanu.

Riječ je o odjeći u kojoj se osjećamo nesputano, lagano, fleksibilno – spremno za trening. Spremni za biti drugačiji, čak i u teretani. Nešto je divlje u modelima koji prezentiraju novu sportsku kolekciju; to su žene sa stavom. Odlučne i odriješite, točno znaju kako postići svoj cilj i lako do njega doći. Žene koje brinu o svojem izgledu, jer su odavno poznate kao kompleksne individue koje se dokazuju samo sebi. Organizirane majke i uspješne karijeristice – sve one koje znaju kako dobro izgledati u svim prigodama. Ako se, pak, tokom godina nakupilo suvišnih kilograma, ovaj model odjeće za vježbanje ‘I CAN ICON activewear’ vješto to skriva i nadasve motivira, a tomu idu dvije stvari u prilog – odličan materijal i čvrste, ali udobne trake s logotipom branda koji podupire strateška mjesta te oblikuje tijelo da izgleda nevjerojatno.

Iako inspiracija rijetko kad, zapravo nikad ne dođe sjedeći u četiri zida, za izradu nove ‘I CAN ICON’ modne kolekcije prijeđene su milje i milje svijeta kako bi se rodila nova inovacija branda. Cilj ove modne kampanje je spojiti modu i sport, prikazati jednakost žene muškarcu, neustrašivost i spremnost. Kreatorica otkriva kako ne pronalazi zadovoljstvo radeći već postojeće kreacije, već joj je gušt stvoriti nešto novo, neviđeno, iako je težak put do prihvaćanja noviteta, posebno u modnom svijetu. Samo rijetki se usuđuju – a takvi se posebno cijene.

‘I CAN ICON’ sportska kolekcija od danas je dostupna na webshopu modnog branda www.icanicon.eu/webshop .

Make up: DAEMY make up studio

Modeli: Ana i Nikol Podhraski

Speedway: JPRacing Team

Motocross: KC motocross team

Fotograf: Goran Čižmešija

Facebook KOMENTARI

Back To Top