skip to Main Content
MENU
Doktorica Viviana Kalmar predlaže tretmane s kojima ćete u novu godinu ući sretne i zadovoljne!

Doktorica Viviana Kalmar predlaže tretmane s kojima ćete u novu godinu ući sretne i zadovoljne!

Zašto smo navikli čekati ponedjeljak, prvi u mjesecu ili novu godinu za dobre odluke i promjene? Pravo vrijeme je uvijek sada, bez čekanja i prolongiranja. Vi zaslužujete biti najbolja i najljepša verzija sebe, zaslužujete odvojiti dragocjene trenutke u kojima ćete svom osmijehu i licu podariti sjaj, ljepotu i mladost.

Danas vas vodimo u Vividenti Kalmar ordinaciju gdje nas s vrhunskim savjetima čeka doktorica Viviana Kalmar sa svojim timom.

Prosinac nosi epitet najbržeg mjeseca u godini no u sebi nosi trenutke i u kojima se opraštamo od stare godine i loših navika i čak podsvjesno odlučujemo se za nove korake i odluke. Neka jedna od njih bude  – staviti i sebe na prvo mjesto.

Zadovoljstvo žene očituje se u njezinom ponašanju i izgledu, no imaju i žene svojih malih, slatkih tajni, a kao vrhunsko mjesto koje počiva na dugoj tradiciji, kvaliteti i neprestanim ulaganjima u nova znanja i tehnologije izdvajamo Vividenti Kalmar ordinaciju. Naša mala tajna…

Bitno nam je čitateljicama pružiti samo provjerene informacije, a iako će vaša tajna s ovim timom ostati apsolutno sigurna, saznali smo koji su tretmani idealni za počastiti se na kraju godine i osvježenim izgledom ući u novih 12 poglavlja!

Sretna žena – lijepa žena!

Koliko je samo pjesama opjevalo osmijeh,a koliko samo žena ima koje nisu zadovoljne svojim osmijehom! I Marilyn Monroe rekla je kako je Osmijeh najbolji make up koji žena može nositi, a više ne morate tražiti idealnu ordinaciju jer mi smo ju pronašli za vas! Od tretmana sugestija je izbjeljivanje zubiju kako bi u baš svim trenucima i nan svim fotografijama vaši zubi zablistali! Radi se  o neinvazivnoj tehnici kojom se postiže nekoliko nijansi svjetlija boja zuba u samo jednom tretmanu! Savršeno zar ne?!!!

Starenje je neminovan dio našeg života.  Briga oko godina često nas sustiže pitanjima na emocionalnoj bazi dok zapažamo promjene na licu. No, zahvaljujući suvremenim tehnologijama, anti-age terapijama koži je moguće vratiti  elastičnost i zaglađenost, brinući da  lice postiže i zadržava prirodan mladenački izgled.

No, bitno je svoje povjerenje dati pravom timu. U Vividenti Kalmar ordinaciji vode brigu o vašoj koži na najbolji mogući način,  upotreba inovativnih tehnologija omogućava brze i sigurne tretmane kojima postižu učinkovite i dugotrajne rezultate, vodeći se neprestano potrebama i željama klijenata.

Mezoniti – tajna mnogih njegovanih žena

Radi se o inovativnoj metodi kojom se postiže efekt face-liftinga uz prirodan izgled!

Nekirurška, minimalno invazivna metoda regeneracije strukture kože u jednom danu uz izvanredne rezultate. Služi za korekciju bora, brazda, nabora kože, podiže obrve, obraze, podbradak i opuštenu kožu na čeljusti.

Dugotrajnost tretmana: 2 godine. Postupak implementacije mezonita vrši se postavljanjem u kožu kako bi formirali mrežu koja osigurava oblikovanje tretiranog područja kože, te potiče proizvodnju kolagena. Brojne su se žene odlučile za mezonite, okolina primijeti da izgledaju bolje i mlađe no nitko ne zna tajnu pomlađenog i dobrog izgleda!

Dermalni fileri  – sve ono što niste znali

Prva pomisao na filere većini je povećanje usana i popunjavanje bora. No, fileri su danas puno više, ideja vodilja doktorice Viviane Kalmar je da se postigne izgled lica kakav je bio prije više godina. Radi se o oblikovanju kontura, vraćanju izgubljenoga tonusa kože lica, dodavanje volumena na izrazito prirodan način. 

Dermalni fileri hijaluronske kiseline najučinkovitiji su za tretiranje postojećih izraženih bora, ispravak asimetričnih kontura, a najčešće se primjenjuju za popunjavanje područja usana i jagodica lica. Hijaluronska kiselina se već nalazi u strukturi kože, što ovu metodu čini prirodnom za tijelo, a fileri su potpuno biorazgradivi. Postiže se duboka rehidracija što pospješuje obnovu kože, a rezultat je prirodan izgled i sačuvana mimika lica. Radi se o jednostavnim  i brzim tretmanima nakon kojeg su vrlo brzo vidljivi učinkoviti rezultati, a kontinuiranim ponavljanjem tretmana moguće je postići trajan efekt. Trajanje filera je do 1,5 godina.

Ovaj poznati tretman pomlađivanja kože bazira se na obnovi hijaluronske kiseline u strukturi kože u cilju hidratacije. Može se koristiti na svim dijelovima kože lica, a rezultati su postojani od šest mjeseci do godinu dana.  Kvaliteta filera, stručnost i vodstvo od iznimne su važnosti, danas se o filerima mnogo govori, a svoje povjerenje i odluku podarite profesionalcima kako bi postigli željeni izgled i ispravili sitne nepravilnosti.

Zabljesnite već sutra na bitnom događanju!

Želite da osvježiti izgled prije nekog važnog događanja? Revolucionaran tretman  PRXT33  možete pronaći ekskluzivno u ordinaciji Vividenti Kalmar, radi se o biorevitalizaciji kože bez igle, tretmanom se maknu sve nečistoće, koža zabljesne i zasja, a  može se raditi i dan prije događanja na kojem vam je bitno pojaviti se u najljepšem izdanju.

Kao medij imamo na raspolaganju brojne informacije, dojmove, iskustva i stoga smatramo obavezom i dužnošću plasirati informacije koje su bazirane na povjerenju koje smo osobni stekli, kvaliteti i edukaciji. S Vividenti Kalmar veže nas duga suradnja, pratimo edukacije i uspjehe ovog riječkog tima, veliko je zadovoljstvo raditi s profesionalcima  koji  nevjerojatnim entuzijazmom prate beauty novitete kako bi svojim klijenticama pružili samo najbolje, brinući o zdravlju i ljepoti. Ne čudi da su na odličnom glasu, a imaju i našu preporuku, uostalom, pratite nas, imat ćemo i jedno ekskluzivno javljanje…

Rezervirajte svoje termine na vrijeme i javite nam dojmove! Iako… sigurni smo da znamo kakvi će biti.

Želimo vam ugodne, bezbrižne, lijepe i nasmijane blagdane!

Vividenti – Kalmar Implant Dentistry
Izviđačka 2a, 51000 Rijeka (Fiume)

T: +385(0)51 585 989
M: +385(0)91 178 8023
VIVIDENTI KALMAR
VIVIDENTI KALMAR FACEBOOK

Facebook KOMENTARI

Back To Top