ZTC

Nakon dvije najavne kampanje, jučer smo i dočekali završno događanje povodom Dana žena, a u suradnji s 4look-om. Kampanja naziva Day AND Night predstavila je dnevne i večernje frizure, a  vješte frizerke predstavile su brzu transformaciju dnevnih u večernje frizure,  prateći svjetske trendove te koristeći najnovije Kemon AND proizvode.

Vanja Longin, Nikolina Nisić, Karla Lucić, Daril Broskvar i Marija Mažar koja je iznenadno zauzela ulogu te je zamijenila Nikolinu Bonefačić koja je blistala u najavnim kampanjamasavršeno su se snašle u ulogama modela ove neobične priče, a njihovu je spontanost publika neprestano nagrađivala aplauzima.

Za dobru atmosferu pobrinuo  se NosTress acoustic trio koji čine Sanja Bunoza (vokal), Dino Arbula (gitara) i Nikola Janeš (gitara).

Uz Bottega pjenušce i ChocoMe praline, naše su gošće i gosti  uživali u savršenim trenucima koje je zabilježila svojim objektivom Maja Stevanović. 

Zahvaljujemo još jednom sponzorima bez kojih cijele ove priče ne bi bilo, a koji su nam se pridružili u snimanju najavnih kampanja koje je zabilježio Ivor Mažar: Bellissima Alisa, Optika Vid, Ženski rokovnik, kavana Grad, Villa Storia Krk.

Druženje se nastavilo u Teatro Lounge Baru, a nakon dvije uspješne godine, radujemo se pripremama i trećeg izdanja događanja koje slavi ženstvenost i trenutke posvećene istinskim uživanjima!

Foto: Maja Stevanović

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE