ZTC

Mezoterapija je jedna od najefikasnijih metoda hidratiziranja i hranjenja kože. Mezoterapijom se unose kokteli vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, aminokiselina i antioksidansa u srednji sloj kože. Cilj mezoterapijskog tretmana je obnova kože lica, vrata i dekoltea, usporava se proces starenja kože i spriječava nastanak novih bora. Postiže se hidratacija, čvrstoća, ujednačen ten, svježiji izgled i mladenački sjaj lica.

U dentalnom centru Vividenti-Kalmar koriste  proizvod Teosyal Redensity 1, nagrađivanu mezoterapiju za pomlađivanje koja nudi mekan, prirodan i ujednačen rezultat. Novi koncept – nešto između tehnike popunjavanja bora i mezoterapije čija je svrha u potpunosti obnoviti sposobnost kože da reflektira svjetlo.

Mezoterapija je jednostavan i učinkovit postupak, a rezultati su vidljivi pri prvom posjetu!

Osim mezoterapije, ovo ekskluzivno mjesto nudi   i niz drugih anti age tretmana lica kao što su dermalni fileri, Mezoniti 3D, Botox te PRP/PRFtretmani…

Ovoga proljeća stavite svoje zdravlje i ljepotu na prvo mjesto i budite najbolja verzija sebe, s povjerenjem se obratite ordinacija čiji je spoj tradicije i kvalitete omiljen Riječankama, Riječanima, ali i svima koji su prepoznali nastojanja ovog tima da svojim klijentima pruže samo najbolju uslugu u svakom pogledu!


Tel: 00385(0) 51 585 989
GSM: 00385(0) 91 17 88 023
e-mail: info@vividenti-kalmar.com
VIVIDENTI KALMAR FACEBOOK

Foto: Josip Čekada           Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE