ZTC

Zakoračili smo u veljaču, siječanj je po mnogima najdepresivniji mjesec u godini, sumoran, siv, na prelasku iz stare u novu godinu tromi smo, otpuštamo stare stvari i želimo prigrliti nove no kao da nam neostaje energije.

I onda dolazi energična veljača! Mjesec ljubavi i karnevala, i dok stavljamo omiljene maske, biramo omiljene uloge,  vrijeme je da se odreknemo ne toliko omiljenih dlačica na tijelu.

Iako je ovo još jedan zimski mjesec, lagano nas uvodi u proljeće te na kraju dolazimo do ljeta kad želimo bezbrižno i samouvjereno uživati u svim aktivnostima koje nam ovo doba nosi i prvenstveno – uživati u sebi!

Fotoepilacija je bezbolan tretman koji osigurava glatku kožu, bez dlačica, a milijun korisnika diljem svijeta garancija je kvalitete ove poznate franšize koja je svoje mjesto pronašla u Zagrebu i Rijeci.

Brojne Riječanke, ali i Riječani svoje su povjerenje dali poznatom centru i priznatom brandu koji po popularnoj cijeni, ali uz znanstvenu podršku te medicinsko praćenje svakog klijenta donosi rezultate. Centri imaju podršku  međunarodno priznatih zdravstvenih stručnjaka, koji pomažu u pružanju visoke sigurnosti i učinkovitosti tretmana što je jako bitno za krajnjeg korisnika usluge.

Cijena tretmana je univerzalna te se kreće od 250,00kn po zoni, rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana, a namijenjeni su svakom tipu kože.

Trenutno traje akcija te uz kupovinu dva tretmana, jedan dobivate gratis, no kao prvi korak kako bi se uvjerili u istinitost svih tvdnji možete isprobati i naručiti se na prvi tretman besplatno.

Znate da vam donosimo samo najbolje ideje i najkvalitetnije sadržaje, Nomasvello fotoepilacija svakako je dobra odluka u ovom – novom mjesecu.

Pripreme za ljeto počinju malim, sigurnim i dobrim koracima, počinju – sada.

NO+VELLO, VENNUCIJEVE STUBE 2 (Turnić)

Mob: 051 677 262  E-mail: rijeka@nomasvello.hr

NO+VELLO

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE