ZTC

Pastelna ružičasta ovog je proljeća postala vrlo popularna u modnom i beauty svijetu, no sve češće je pronalazimo i u interijerima. Za današnji članak inspirirali su nas upravo interijeri, točnije kuhinje, koje na suptilni način uvode dašak ružičaste kao svoj glavni adut i predmet pažnje. 

Mnogi zaziru od ružičaste u svakome obliku jer im se čini da ona nužno stvara dojam “princezinog dvorca”, pomalo sladunjavog i odviše romantičnog, a realnost je nešto drugačije. Nekoliko detalja u ovoj popularnoj nijansi može djelovati vrlo chic i moderno – upravo onako kako želimo.

Kada govorimo o bilo kojoj boji, pa tako i ružičastoj, važno je započeti s detaljima u akcentnim bojama, a ostatak prostora poput glavnog namještaja i boje zidove prepustiti nekoj neutralnijoj boji poput bijele ili sive. Odličan dodatak je neodoljivo Le Creuset posuđe iz nove Sugar Pink Matte linije koja obuhvaća 23 komada posuđa u prepoznatljivoj puderastoj ružičastoj boji. Od tava, preko teških lonaca do kalupa za pite i podmetače, ovi će predmeti u trenu učiniti prostor nježnim i vedrim.

Le Creuset

Paul Faber

Drvena daska za rezanje s potpisom domaćeg brenda Paul Faber izgleda još primamljivije uz detalje u ružičastoj boji. Funkcionalnost i visoka estetika glavni su aduti ovog mladog i perspektivnog brenda koji bi zasigurno trebao pronaći svoje mjesto i u vašoj kuhinji.

Proizvodi koji su preplavili društvene mreže poput Instagrama i Pinteresta definitivno su oni poznatog brenda kuhinjskih aparata SMEG. Dolaze u široj paleti pastelnih tonova, a mi smo odabrali naravno nježnu ružičastu. Mikseri, hladnjaci, tosteri svi redom ljupkog izgleda koji će se savršeno uklopiti u vašu kuhinju i pružiti joj dozu visoke estetike kakvu priželjkujete.

 

Smeg

Smeg

Također, dašak ružičaste uvijek možete uvesti tako da jedan zid obojite tom bojom ili odgovarajućim pločicama. Odličan projekt može biti i preuređenje stare komode u retro ormarić koji sada služi svrsi i izgleda odlično. Detalji su uvijek oni koji čine razliku, stoga ne zaboravite gledati izvan okvira!Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Pinterest, Smeg, Le Creuset

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE