ZTC

Cvjetni motivi su simbol ljeta i mi ih volimo. Cvijećem se svašta može ukrasiti od torbi, odjeće, obuće, a nama su zapeli za oko predivni cvjetni rajfovi koji dolaze s potpisom brenda Infinity Design, iza kojeg se krije dizajnerica Iva Bruketa. Iva je sretno zaljubljena u svog Borisa i majka je predivnog sina Matea, a zajedno se brinu o psu Lili i maci Megi, te kaže kako joj je najveća želja upoznati pjevačicu Ninu Badrić. Infinity Design je njezin svijet u koji ulaže puno rada i truda.

Infinity je svijet gdje nastaju unikati s puno ljubavi, a posebnost je to što se stvara jedan po jedan komad nakita. Zaštitno lice brenda je plus size model, Riječanka Marijana Brankov.

Njezina ljepota duše i tijela pokazuje dubinu nakita koji stvaram. Od tuda kreće sve…

Osim ovih predivnih rajfova u koje smo se zaljubili Iva radi i heklane ogrlice koje simpatično zovu Tramuntane, a koristi soutache tehniku koja je jedna od najpoznatijih tehnika u svijetu. Uz raznovrsne ogrlice, iz njezinog kreativnog kutka izlaze i narukvice te naušnice.

U svaki komad nakita nastojim unijeti sebe i po tom biti prepoznatljiva. Još prošlo ljeto radila sam cvjetne rajfove, no ovo ljeto popularnost im raste i postali su jako traženi među djevojkama i ženama.

Za izradu rajfova ne može točno odrediti koliko je vremena potrebno, jer sve ovisi o tehnici, materijalu i posebnim željama. Trenutno su u izradi samih cvjetića pa to iziskuje puno više vremena. Reakcije klijenata je svakodnevno ugodno iznenađuju iako kaže da netko ih nosi više godina, dok nekome treba vremena da se odvaži, a kada se odvaži onda i želje za većim cvjetovima i jarkim bojama rastu.

Iva je za svoj gušt napravila i rajfove sa cvijećem iz vrta za koje kaže da se te prirodne boje i miris ne mogu riječima dočarati.

Njena motivacija i “hrana” su rekacije njenih klijentica i obožavateljica, a osmijeh, poruke i pozivi koje dobije ne mogu se mjeriti s ničim. 

Rečenica poput “tvoja ogrlica mi je najomiljenija” puni mi dušu i pokreće me u stvaralačkom svijetu. I ovim putem želim se zahvaliti svim mojim Infinity curama koje vjerno prate moj rad i čekaju novitete.

Više O Ivi i brendu Infinity Design možete saznati klikom na Facebook stranicu i Instagram profil!

Modeli: Anđa Marić i Marijana Brankov
Foto: privatni arhiv
Pripremila: Stilueta
 

Kancelarija bar