Vjenčanje je svjestan korak u novu budućnost, dan koji pamtimo do kraja života, svaki detalj, svaku emociju, a svakoj ženi posebno je bitna haljina koja je temelj samopouzdanja, dobrih emocija i prekrasnog osjećaja. Na tu jednu posebnu haljinu gradi se cijela priča oko izgleda mladenke,  zatim i ostalih stavki koje vežemo uz organizaciju vjenčanja.

Svaka mladenka želi se osjećati elegantno, ugodno, posebno, lijepo, dostojanstveno, neponovljivo i svakom je dizajneru stoga najveća čast kreiranje vjenčanice. Izazov postaje veći kad mladenka tituli žene uskoro dodaje i titulu majke, a svoje je umijeće dizajniranja upravo u ovoj varijanti nedavno predstavila naša riječka dizajnerica Džana Ravlić koja je za vjenčanje pripremila kći i ponosnu majku.

Isabella Vuković

Sandra Uzelac

 

Isabella Vuković posebno je inspirirala dizajnericu, a Džana nam je otkrila kako buduće majke u visokoj trudnoći izgledaju veličanstveno poput grčkih boginja,  a upravo je takve komplimente i lijepa Isabella primala na svoj poseban dan.

„Odabrala sam šifon svilu za haljinu, ubacila zlatnu čipku iz Verone, izmodelirala haljinu, a sitiče se i frak s uzdignutom kragnom od Mikado svile. Kala kragna je obložena čipkom. Majka mladenke Sandra Uzelac vjerna je i draga klijentica te mi je dala povjerenje, majci sam kreirala haljinu u kompletu, spoj čipke i caddy, haljina s mantilom.“

Džana Ravlić

Frizure potpisuje frizerski salon Aleksandra, make up Robert Kozjak, kreacije Džana Ravlić dok nam fotografije donosi Eni Brušnjak.

Ljepota žene rađa se ponajprije u sreći koju nosi u sebi, a prava kreacije tu je da nadopuni taj osjećaj i da formu emocijama te učini da svaka mladenka svoj dan prolazi s lakoćom, sigurna u sebe i svoju neponovljivu pojavu. Za vjenčanja ne vrijede trendovi, bitno je da kreacija odražava ženu, njezinu osobnost, njezinu karizmu i sve ono što ona u suštini je. Grčka boginja, u ovom slučaju, predivna je varijanta predivnog dana!

Pripremila: Stilueta

Foto: Eni Brušnjak

Vaši komentari
SALLY