ZTC

Sredina tjedna je tu, završili ste s poslom za ovaj dan i baš ste raspoloženi za jednu kavicu ili piće sa prijateljima. Stojite na Korzu, a mislima vam prolaze razni lokali. Gdje otići danas? Mi imamo nekoliko odličnih lokacija na umu, što ponudom pića i prigrizaka, što interijerom. Provjerite koji su naši odabiri kada je u pitanju tzv. “after job party”.

Omiljeno riječko okupljalište definitivno je BAR BAR. Odličan ambijent i lokacija, ukusni prigrisci te najbitnije: društvo. U ovom popularnom kafiću uvijek vlada dobra atmosfera, prikladna za opuštanje nakon radnog dana u uredu. Počeli smo s srijedom, no ovo je mjesto odlična ideja svakoga dana, baš baš volimo Bar Bar.

TEATRO LOUNGE BAR ugodan je lokal za popodnevnu kavicu ili čašu vina na svježem zraku ili šarmantnom interijeru. Ljubazno osoblje, širok izbor pića, odlična lokacija – samo su neki od razloga zašto nakon posla posjetiti Teatro!

TAPAS BAROM PET JEDAN jedan je od onih lokala koji baš nikada nisu prazni. Nude odlične zalogajčiće, ali i pića po prihvatljivim cijenama. Savršen prostor za smijeh i razgovor nakon posla uz čašicu, dvije, tri… Ma tko broji!


Photo: Ivor Mažar, Eni Brušnjak, facebook tapas bar
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE