ZTC

Iza brenda Dilemma posters stoji Ema Juretić i njezin partner Ivan Dilberović. Zanimljivo je kako je ime „Dilemma“ nastalo spojem njihovih imena – slatko, zar ne? Ne bismo mogli ni zamislit da se brend zove nekako drugačije. Dilemma je stekla svoju popularnost svojim prekrasnim posterima s predivinim ilustracijama i toplim inspirativnim citatima. Ema i Ivan su odlučili pokrenuti vlastiti brend kako bi uljepšavali zidove i domove, a iskrena i lijepa reakcija ljudi ih gura dalje. Kažu da je proces dizajniranja i stvaranja postera vrlo zabavan i kreativan.

Njihova priča započela je 2015. godine, te svaki proizvod koji izađe iz njihove tvornice je vrhunske hrvatske kvalitete. Put uspjeha koji su odabrali je spor, ponekad težak i kompliciran, ali kažu da se nikad nisu vodili za velikim brojkama i naglim rastom. U sve proizvode ulažu puno vremena, ljubavi i ustrajnosti te se trude zadržati i njegovati prave vrijednosti.

Od svih prekrasnih postera gradova Hrvatske, nama je osobno najdraži poster grada Rijeka na kojem je utkano Korzo, Gradina, prepoznatljiv autobus i zvončar. Osim postera s raznim ilustracijama imaju i novi proizvod  –  vreću za igračke, recikliranje papira, odlaganje rublja ili spremnje stvari kojima treba mjesto. Njihov brend polagano raste, a mogu se i pohvaliti proširenjem na strano tržište, te se njihovi proizvodi sada mogu naći i u Americi.

Svidjela vam se priča o posterima, svakako posjetite njihovu službenu stranicu te uživajte u ostatku njihovih kreacija.

Pripemila: Stilueta

Kancelarija bar