ZTC

Znate koliko smo “slabi” na uređenje interijera, a kada je riječ o dječjim sobama prelazimo na potpuno novu razinu oduševljenja. Kako se oduprijeti tim preslatkim motivima, pastelnim tonovima, zastavicama i igračkama, zbog kojih se i sami poželimo vratiti u dječje dane. Baš kao što svakodnevno otkrivamo nove domaće modne brendove, tako smo primijetili i porast brendova koji se bave uređenjem upravo sobica za one najmlađe i najslađe. Našem oduševljenju naravno nije bilo kraja!

Jedna od ljepota ovoga posla jest da imam “izgovor” za dnevno surfanje društvenim mrežama u potrazi za novim talentima koje bih mogla predstaviti na Stilueti. Upravo sam tako otkrila i simpatičan brend MAGLLA koji se specijalizirao u najrazličitijim dekoracijama za dječje sobe. 

Moram vam priznati da kada sam ugledala presladak šator za igranje i tekstilni asortiman na trenutak sam ih poželjela upiti: Hej, ovo postoji i u verziji za odrasle, zar ne? Jedan pogled na njihove proizvode dovoljan je da odlutate u bezbrižan svijet mašte i igračaka.

Prepustit ćemo i vas sanjarenju uz divne fotografije, javite nam svoje favorite!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranica Maglla