ZTC

Do sada smo uživali u bogatom programu Ljeta na Gradini, od glazbenih preko modnih do plesnih manifestacija, ovog tjedna umjetnost u vidu pop kulture preuzima glavnu riječ. Naime, s današnjim danom otvorena je manifestacija na kojoj će u suradnji s Društvom likovnih umjetnika Rijeka sudjelovati  umjetnici koji će tijekom više dana na prostoru Trsatske gradine izrađivati umjetnička djela s prigodnom tematikom. Ove godine publici će se predstaviti autori čiji je izričaj definiran širokim pojmom nazvanim pop kultura.

 adi se o konceptu gdje će autori kroz  četiri dana graditi svoja dijela u različitim vizualnim medijima. Biti će tu grafitera, street artista, kipara, tattoo umjetnika… Posljednjeg dana trajanja organizirat će se otvaranje izložbe djela koja su umjetnici izradili i koje će posjetitelji Gradine u narednom periodu moći pogledati na prostoru Gradine.

Ljubitelji umjetnosti, posebice pop kulture imat će priliku uživati u programu sve do 4.8. Vrijeme je za dozu kulture i inspiracije na omiljenoj lokaciji u Rijeci!
Tijekom cijelog dana moći ćete posjetiti aktualne izložbe i performanse te uživati u različitim oblicima popularne kulture. Vidimo se!
Pripremila: Stilueta
Photo: Marko Petretić

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE