28.7 C
Rijeka
Sri, 24 srp. 2019 08:35:24
Naslovnica STILUETA RIJEKA NA DLANU Danas u sklopu festivala Tobogan doznajte sve o kulturi i umjetnosti za...

Danas u sklopu festivala Tobogan doznajte sve o kulturi i umjetnosti za djecu u Rijeci!

20
ZTC

Danas, 4.7. sa početkom u 19 sati u sklopu  festivala “Tobogan” održat će se javni razgovor o projektu “Dječja kuća” i vezanim pitanjima iz sfere teme o odrastanju djece u Rijeci na planu kulture i umjetnosti. Razgovor će se održati u kompleksu “Benčić” 

Što je to kultura za djecu i kakva je ona danas? Drugi dan popodnevnog programa na toboganskom “Danu ćakule” posvećen je razmišljanju o toj temi i kako je ona povezano s osmišljavanjem Dječje kuće u Kompleksu Benčić. Svi su dobrodošli na Pametni razgovor i Park Kviz, gdje će se ujedno i ispitati znanje  građana o kulturi koja je namijenjena djeci i mladima.

Na jednom mjestu okupit će se stručnjaci i uključeni akteri koji će otvoreno razgovarati o budućnosti Dječje kuće, odgoju djece za konzumiranje i stvaranje kulture…. Što znači stvarati kulturu za djecu XXI. stoljeća? Kakve ustanove i nove usluge za djecu trebamo? Kako u svemu mogu pomoći roditelji? Kako se učiti stvaranju od malih nogu? Imate li i vi vaše pitanje i dilemu možete ih postaviti, druženje je otvoreno svima…

Također, za sve oni koji dođu na razgovor s djetetom bit će osigurana animacijska aktivnost za djecu.

Pripremila: Stilueta

Izvor: gkr.hr

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE