ZTC

Je li sreća cilj i putovanje, želja ili potreba i kako smo zakomplicirali tako jednu jednostavnu stavku otkrivaju naše dvije različite, a slične sugovornice.

Jasenka Zubac je Heal Your Life trener po metodologiji Louise Hay. Nakon 15 godina rada u jednoj velikoj firmi, završenog fakulteta i očekivanja okoline da radi posao u struci, napravila je veliki zaokret i kako priznaje iznenadila svih, a najviše sebe. Dvije godine kasnije sigurna je kako je to bila odlična odluka jer svojim iskustvom i autentičnim odabirima na svojim radionicama mijenja druge živote dajući ima snagu, volju i podršku da naprave preokret i žive sretan život!

O putovanju ka sreći govori i Daria Udossi, kolumnistica Soul Wellness koja priprema i knjigu istoimenog naziva, Daria sasvim otvoreno progovara o trenucima kad je bila na dnu, suočila se s depresijom i anoreksijom no otkriva i kako se digla te dala savjete koji mogu pomoći i drugima koji se pronađu u emocionalnim krizama.

O ljubavi, zahvalnosti, ženskoj snazi otvoreno i sasvim iskreno, danas u progamu TV Istre u još jednoj inspiraONI s Marijom Mažar s  dvije vrlo inspirativne žene, gledajte nas u 18:05!

Domaćin emisije je Porsche Inter Auto u Rijeci, make up voditeljice potpisuje Katrin Šturm, a frizuru Frizerski studio Domino.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE