ZTC

Francuski brend MEPHISTO već je dvije godine na raspolaganju Riječankama i Riječanima, u samom centru grada, na adresi Korzo 11 nalazi se trgovina koja donosi asortiman poznat po udobnosti I kvaliteti. Iako je zdravstveni aspekt na prvom mjestu, Mephisto obuća dolazi u modernim varijantama kako bi zadovoljila potrebe žena I muškaraca.

Mephisto je jučer povodom Dana žena dokazao da je brend kojem je stalo do svojih kupaca, tako su jučer žene u sve tri poslovnice imale priliku kupovinu obaviti uz čašu pjenušca, a nije izostala ni crvena ruža. Galantno, fino i posebno, kako i priliči brendu koji svoj rad temelji na dugoj tradiciji i posvećenosti, od izrade obuće od vrhunskim materijala, kvalitete izrade i zatim kontakta na prodajnim mjestima na kojima će vas ljubazno i profesionalno osoblje educirati i sugerirati kako bi se cipele uklopile u vaše dnevne obaveze. Jednom kad date povjerenje Mephisto cipeli, uvijek ćete se rado vraćati upravo ovom brendu koji kupce ima diljem svijeta!

Sretnih i zadovoljnih kupaca ne nedostaje, a upravo su i preporuke zaslužne da se za brend pročuje te se krug ljubitelja Mephisto obuće širi.  Važno je napomenuti kako francuski brend uživa i povjerenje brojnih ortopeda.

Mephisto je svoju dobru reputaciju i prepoznatljivost izgradio na četiri brenda: Mephisto, Mobils, Sano i Allrounder, a svi oni čekaju vas u riječkoj poslovnici kao i na službenom webshopu.

Bogat izbor modela oduševit će svaku ženu, ali i muškarca, obuća idealna za opuštene proljetne šetnje kao i brzi hod gradskom vrevom učinit će vaše korake laganima, a styling odličnim! Kombinacija koju svi volimo!

Ovih dana svakako zavirite u poznatu trgovinu u samom centru Rijeke, konačno su pred nama sunčani i dugi dani, savršeni za neopterećene trenutke uživanja, uz naravno, nove cipele koje će vas voditi u nove prekrasne trenutke!

MEPHISTO WEBSHOP

MEPHISTO FACEBOOK

MEPHISTO-SHOP RIJEKA 
Korzo 11, Rijeka
tel: +385 51 215 011
Pon-Pet 8:30 – 20:30
Subota: 9:00 – 14:00

Pripremila: Stilueta 

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE