ZTC

Elegantan, moćan i poseban, sve je to novi Arteon s kojim smo se družili jedan dan i koji je oduševio muške članove tima, ali profinjenim dizajnom lako je zadobio pažnju ženskog dijela tima, a zatim i povjerenje!

Plan je bio predstaviti vam novi Volkswagen u rubrici Men’s corner no već pri prvom susretu ovaj je limeni ljepotan oduševio pripadnice nježnijeg spola te je članak zaživio u drugačijem pravcu od planiranog.

Arteon nas je šarmirao!  

S jedne strane pouzdan, siguran, kompletan, Arteon ima sve osobine koje tražimo u savršenom partneru s kojim vožnja kroz životne obaveze postaje zadovoljstvo, s druge strane on plijeni pozornost, iz svakog kuta, vrlo atraktivan i samosvjesan, ovaj je automobil iskoristio poznato VW naslijeđe funkcionalnosti i kvalitete, ali i stasao u po mnogima najljepše vozilo koje je Volkswagen proizveo!

Početna cijena novoga Arteona Elegance  iznosi 263.201,97 kn sa benzinskim motorom od 150KS.  Agregati u Arteonu su benzinski TSI  motori od 150 do 280ks i dieselski motori od 150-240ks, dostupne opreme Elegance i R-line.

Naš je partner u ovom slatkom zadatku bio Arteon R-Line 2,0 TDI DSG 150 KS, s dodatnom opremom  te mu cijena iznosi: 352.840,01kn. 

Dotakli smo se vanjskih obilježja i dojma kad smo ga ugledali, no pravo oduševljenje nastaje u trenu kad sjednete u Arteon, vožnja postaje jedinstveno iskustvo, ekskluzivni materijeli i osvjetljenje odaju dojam luskuza no ne nauštrb udobnosti. Jednostavno, u ovom automobilu osjećate se dobro i ako ste dosad navikli čekati da vožnja prođe sada ćete u vožnji maksimalno uživati! Poseban užitak u novom Arteonu predstavlja izuzetno mirna atmosfera. Dobro zabrtvljeni prozori gotovo u potpunosti eliminiraju zvukove vjetra tijekom vožnje, a iz VW poručuju: U tišini je snaga.

Ovaj automobil dolazi s bogatom opremom i atraktivnim  mogućnostima koje brinu da vožnja bude sigurna i ugodna, istaknut ćemo: detekcija umora vozača – upozorenje na  zaslonu putnog računala, Lane Assist  – asistencija prilikom nehotičnog  prelaska uzdužnih linija vozne trake, putno računalo “Premium”  – sa zaslonom u boji,  sustav za prepoznavanje pješaka  -“Pedestrian Monitoring”.

No, ovo je tek mali dio svega što Arteon pruža. Nismo li već naglasili da je savršen partner u svakom pogledu? 😉

On je siguran, samopuzdan i kvalitetan. On je predivan. On je novi Arteon, a čeka vas u Porsche Inter Autu koji je svoja vrata nedavno otvorio i u Puli. Odluka o kupovini automobila uvijek je svojevrstan izazov, za pojedinca, firme i obitelji, stoga je jako bitno prepoznati prave vrijednosti, prijateljski pristup i vođenje, a ljubaznost i profesionalnost Posche Inter Auto tima već je nadaleko poznata.  

U PIA poslovnicama kupovina automobila postaje pravo zadovoljstvo baš kao što je i vožnja novog Arteona!

Model: Igor Montanari-Knez

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE