skip to Main Content
MENU
Damir Kedžo oduševio koncertom na Trsatskoj gradini!

Damir Kedžo oduševio koncertom na Trsatskoj gradini!

Popularni Damir Kedžo ove je subote održao svoj treći koncert na Trsatskoj gradini u sklopu popularne manifestacije Ljeto na Gradini. Svojim novim uspješnicama, ali i obradama popularnih skladbi oduševio je brojne Riječane te još jednom dokazao zbog čega se uvijek vraća na Trsatsku gradinu. Na koncertu je gostovala i talentirana Zsa Zsa s kojom je Kedžo u duetu izveo hit „Sve u meni se budi“ kojim su raspjevali Gradinu, a publika je uživala i u njihovoj verziji hita Justina Biebera „Love yourself“.

 

Kedžo je publici predstavio i svoj novi singl s kojim je nastupio na ovogodišnjem Splitskom festivalu- „Ljubavi moja“, a za koji je tijekom koncerta na Trsatskoj gradini snimljen i video spot.

Svoje oduševljenje koncertom nije krio ni sam Kedžo:

„Po treći put nastupam na Trsatskoj gradini i zbilja sam sretan zbog toga, tim više što nikad nije bilo više ljudi na koncertu na Trsatskoj gradini. Ovo mi je inače najdraži prostor za koncerte jer ovu kulisu i ovaj pogled na Rijeku ne može ništa zamijeniti. Ovom koncertu sam se najviše veselio cijele godine, radio sam ga sebi za gušt i mislim da se to i osjetilo.“

Publika je uživala u izvedbi koja je trajala čak dva i pol sata i kroz koju je Kedžo predstavio svoj glazbeni opus, ispreplićući ga stranim hitovima, što je publika kroz cijelu večer nagrađivala gromoglasnim pljeskom.

IZVOR: PR/ FOTO: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top