ZTC

Višestruko nagrađivani Damir Kedžo i jedan od najomiljenijih hrvatskih pop izvođača održava svoj treći koncert na Trsatskoj gradini. Ovaj svestrani glazbenik, koji u proteklih nekoliko godina niže glazbene uspjehe, zabavit će publiku na Trsatu izvedbom autorskih skladbi, ali i obradama svjetskih hitova te pružiti nezaboravan glazbeni događaj u intimnoj atmosferi Trsatske gradine.
Talentirani Kedžo protekle je godine iznjedrio nekoliko hitova, a njegove pjesme uspinju se prema vrhu na domaćim top ljestvicama, dok je svoju multitalentiranost potvrdio i na kazališnim daskama. Kedžo se vraća na Gradinu – mjesto na kojem je i izveo svoj prvi samostalni koncert gdje će i ovoga puta posjetitelje povesti na putovanje svojim glazbenim svijetom te  jedinstvenim vokalom osvojiti publiku.
Početak koncerta je u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 60 kn do 01.08, 70 kn do koncerta, odnosno 80 kn na sam dan koncerta za stajanje.
Izvor: PR

Vaši komentari