ZTC

U lipnju smo posjetili EURO-MILK MLJEKARU U BELOSLAVCU i oduševili se pričom koja stoji iza proizvoda koji su česti gosti na našem stolu, a simbol su domaće proizvodnje i domaće kvalitete. Ovoga puta pažnju ćemo posvetiti jednom posebnom gospodinu, njegovo ime je Dragec i jedan je od najprepoznatljivijih sireva ove mljekare te jedan od najboljih domaćih sireva uopće.

U turističkoj sezoni koja je u Lijepoj našoj u punom jeku treba naglasiti kako u ponudu zemlje ne ulaze samo prirodna bogatstva i ljepote već prošlost i tradicija utkana u sve sfere života,  a pogotovo gastro ponudu koja je očarati nepca domaćih ljudi i turista, a oni izvorni, domaći i kvalitetni proizvodi nameću se i kao idealni suveniri i ambasadori svoje regije.

Tu u centar priče dolazi Dragec koji se po izvornim recepturama, ali i kontroliranim EU standardima proizvodi od 2004. godine. I samo ime sira ulijeva toplinu i lijepe asocijacije, Dragec je često ime na prostorima te simbolizira dobre i drage ljude, sir o kojem pišemo prati filozofiju svog neobičnog imena.

Dragec je sir koji u sebi nosi stoljetnu tradiciju te će se savršeno uklopiti u obiteljske obroke, ali i odličan je saveznik na stolu kada stižu dragi gosti jer fina hrana na stolu opušta atmosferu, ali i povezuje ljude!

Sir dolazi u pet različitih varijanti:  sir Dragec dimljeni, sir Dragec sušeni, sir Dragec s crvenom paprikom, sir Dragec s češnjakom i sir Dragec sa zelenim paprom.

Sigurni smo da smo pobudili vašu pažnju, uživajte u domaćoj tradiciji s potpisom EURO-MILK mljekare, a popis prodajnih mjesta na kojima vas čekaju proizvodi  potražite na LINKU.

Želimo vam dobar tek, javite nam koji okus je vaš favorit, s Dragecom na stolu spremni ste oduševiti i ukućane i poslovne partnere, dragi je to sir, onaj koji svi vole i  onaj koji spaja ljude!

EURO-MILK

Beloslavec 17G
10 381 Bedenica
Tel.: 01/2064-190

Pripremila: Marija Mažar                

FOTO: Službena internetska stranica EURO-MILK

 

Kancelarija bar