ZTC

Ante Jurković kreativac je koji stoji iza poznate riječke cvjetarne Ti me ami i upravo su njegova mladost, kreativnost i želja za pomicanjem granica zaslužni što je ova cvjetarna na Vežici omiljena mirisna oaza koja posebnim čarom zablista u proljeće. Ante je osmislio i prvi riječki flowerbox, stalno oduševljava izradom buketa i aranžmana od kojih zastaje dah, a ženama se istovremeno budi osmijeh na licu.

Ti me ami je šarmantno uređen prostor koji odiše glamurom i elegancijom začinjenom ljepotom cvijeća, poput nekog lijepog dnevnog boravka koji svaki put odašilje drugačiju energiju zahvaljujući promjenama sezone i mirisnim stanarima koji jedva čekaju biti udomljeni.

Antina ljubav prema poslu neće vas ostaviti ravnodušnima kao i sposobnost da svaku vašu želju kreira u prekrasnu stvarnost i učini vaš prostor posebnim i prelijepim.

Ti me ami, od imena koji odiše ljubavlju preko posla koji odiše ljubavlju, ova cvjetarna pravo je riječko blago koje u proljeće poprimi najljepši sjaj i ljepotu, a svakodnevno nudi velik izbor cvijeća, buketa, aranžmana i unikatnih dekoracija.

TI ME AMI, Ulica Drage Gervaisa 39, Rijeka

Kontakt: 098 9458 484

Vaši komentari