ZTC

Otkad znam za sebe, Trsat je važan dio mog života. Od svakodnevnih šetnji s mamom i obitelji, do odabira Trsatske crkve kao mjesta gdje smo suprug i ja rekli najvažnije da te zakoračili na prvu stepenicu života naše obitelji. Magičan je taj Trsat i sve priče su mi malo posebnije kad stižu iz ovog dijela našeg grada,  a još kad dodamo cvijeće koje obožavam i ljudsku toplinu imamo jednu posebnu poslasticu….

ZTC
Tajana Černe

Cvjetarna Ne zaboravi me na Trsatu mirisna je oaza kreativnosti, dekoracija i naravno prekrasnog cvijeća. Za ovaj mali raj zaslužna je Tajana Černe koja je od malih nogu znala da će se baviti upravo ovim lijepim zanimanjem.

Ova je cvjetarna prepoznatljiva po dugogodišnjoj tradiciji i kvaliteti, činjenica da radi svakoga dana znak je koliko je briga o kupcima na prvom mjestu. Tajaninu otvorenost i kreativnost, ljubav prema poslu, ali prvenstveno životu prepoznali su brojni vjerni kupci, ali i posjetitelji koji u prolazu ne propuštaju priliku da samo navrate i pozdrave.

“Uživam u radu s ljudima i cvijećem te me posebno veseli izrada aranžmana kada kupcima pružam zadovoljstvo kroz realizaciju svojih ideja i mašte.. ”

Cvjetarna je sada simbolično poprimila valentinovski ugođaj i sjaj cvijeća i dekoracija, a Tajana nam sa smiješkom otkriva  kako  cvijeće sa svojim bojama i mirisom ispunjava  te pruža osjećaj razigranosti te je svaki cvijet osobitog značenja. Cvjetarna Ne zaboravi me u ponudi ima velik izbor cvijeća s kojim će unijeti lepršavost i radost u vaše živote.

Iako je oduvijek znala da je cvijeće njezina ljubav i priča, priznaje kako je bilo vrlo hrabro okušati se u svom poslu odmah po završetku srednje škole i krenuti u poslovne vode, no kad srce nešto osjeti da želi, to je jedini prirodan put, a nagrada mora biti uspjeh i sreća.

Cvjetarna “Ne zaboravi me” tu je za sve vaše vaše prilike da im pridoda dodir ljubavi i čaroliju darivanja jer cvijet je uvijek dobra ideja, on stavlja osmijeh na lice i ljepotu u interijer u koji dolazi. Dodamo li tome Tajaninu ljubav i kreativnost, ne zaboravljamo kako je “Ne zaboravi me” jedna od posebnijih adresa koje smo u zadnje vrijeme posjetili.

Ne zaboravite da –  uz cvijet ljepši je ovaj naš svijet. 

Ne zaboravite da je ljudski dodir u nekoj djelatnosti najljepši dio priče.

Ne zaboravite da sreća dolazi u malim stvarima i lijepim iznenađenjima.

I ne zaboravite na “Ne zaboravi me”!

CVJETARNA “NE ZABORAVI ME”, RIJEKA

Slavka Krautzeka 39, Trsat, Rijeka

Pripremila: Marija Mažar                                  Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar